angelina jolie brad pitt
Divertisment

La 4 ani după divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie a dezvăluit motivul din spatele despărțirii

Angelina Jolie nu are regrete cu privire la divorțul de fostul ei soț, Brad Pitt. La patru ani de la separare, ea recunoaște însă că cei șase copii ai lor încă se adaptează și vindecă.

Într-un interviu publicat recent în Vogue India, Angelina Jolie a vorbit despre activitatea ei umanitară, statutul de mamă și fostul mariaj cu Brad Pitt.

Întrebată cum menține un „mediu sănătos” pentru copiii ei după divorț, Jolie a spus că este un proces continuu: „M-am separat pentru bunăstarea familiei mele. A fost decizia corectă. Încă mă concentrez asupra vindecării copiilor."

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Divorțul de Brad Pitt continuă să fie târât în mass-media, iar vedeta a mărturisit că Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox sunt afectați de modul în care este prezentată despărțirea în presă.

"Mulţi jurnalişti au profitat de tăcerea mea, iar copiii citesc minciuni despre ei înșiși în mass-media. Trebuie să le reamintesc frecvent că își cunosc propriul adevăr și propriile minți", a spus Jolie în interviu.

„Ei sunt, de fapt, șase tineri foarte curajoși, foarte puternici”.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?