EXCLUSIVE: Sports Illustrated's Oldest Model Ever, 57, Reveals Her Beauty Secrets And She's Completely Natural
Divertisment

Kathy Jacobs. Sport's Illustrated. Profimedia

La 57 de ani, Kathy Jacobs devine cel mai în vârstă model care pozează pentru Sports Illustrated Swimsuit 2021

Kathy Jacobs este cel mai în vârstă model care pozează pentru Sports Illustrated Swimsuit 2021. Americanca din Texas are 57 de ani și arată spectaculos. Jacobs a aplicat de două ori până acum la castingul pentru modele, ediția costumelor de baie. A fost visul ei să apară în ediția tipărită a Sports Illustrated Swimsuit.

Hotărâtă, Kathy și-a luat bilet de avion pentru Miami și a așteptat opt ore la coadă pentru prima ei probă în 2019, înainte de a încânta echipa de la Sports Illustrated Swimsuit la a doua încercare. A fost selectată în primele șase, înainte de a încheia competiția pe locul 1.

Când a aflat vestea, se îndrepta spre cabinetul veterinar cu câinele ei, era nemachiată și se simțea îngrozitor.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„Am primit un apel FaceTime în care am fost anunțată că sunt modelul ales, aveam atâtea emoții, a fost o nebunie”, a declarat Kathy pentru Jam Press. „A fost un amestec de recunoștință, emoție, neîncredere, un sentiment de ușurare că am primit în cele din urmă răspunsul la care visam.” „Până la acest moment, defilasem pe podium de două ori pentru Sports Illustrated și au fost cu siguranță unele dintre cele mai fericite clipe.”

Acum, Kathy este încântată să reprezinte încă o dată femeile aflate la vârsta a doua și consideră că este important acest semnal. „Vreau să le transmit celor de vârsta mea că suntem încă relevante și avem multe de oferit. Suntem sexy și merităm să fim luate în seamă.”

„Este un vis devenit realitate. Deocamdată nu simt că e real. Probabil o să cred când voi vedea fotografiile din revistă. Atunci mă va lovi cu adevărat. Dar sunt fericită. Nu am încetat să zâmbesc”.

„Sunt cea mai în vârstă femeie care pozează pentru Sports Illustrated Swimsuit 2021, iar asta face lucrurile si mai interesante, sunt cu atât mai mândră”.

„Să pot să reprezint femeile de vârsta mea este o onoare atât de mare. Nu trebuie să ne ascundem. Sincer, sunt atât de recunoscătoare că am putut să apar în aceeași revistă cu fete mult mai tinere decât mine, chiar mai mici decât propria mea fiică. Și am fost tratată ca toate celelalte”

„Viața nu se oprește când ajungi la o anumită vârstă. Mă gândesc că prin apariția în această publicație nu am ajutat doar femei de vârsta mea, ci și fete mai tinere. Toată lumea este atât de îngrozită de ideea de a îmbătrâni. Au fost atât de multe tinere care mi-au scris mesaje în care mi-au transmis: „Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați făcut acest lucru, pentru că nu mai sunt îngrozită acum de procesul îmbătrânirii. Știu că viața mea nu se va sfârși odată ce voi ajunge la 30, 40, 50 sau 60. A fi în această revistă are un efect fantastic”.

Revista Sport's Illustrated Swimsuit 2021 issue a fost lansată în urmă cu câteva zile.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri