lisa rinna
Divertisment

Lisa Rinna. Getty Images/Profimedia

La sfârșitul anilor '80, Lisa Rinna cucerea lumea cu frumusețea ei naturală. Azi este de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice

Când Lisa Rinna a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, la sfârșitul anilor 1980, a cucerit publicul datorită frumuseții sale naturale. Însă odată cu trecerea timpului, actrița și modelul, acum în vârstă de 60 de ani, a cedat presiunilor de la Hollywood și a exagerat cu intervențiile estetice, scrie Daily Mail.

Astăzi, Lisa Rinna este de nerecunoscut cu transformarea sa. Vedeta nu s-a ferit totuși să vorbească despre acest subiect. De-a lungul carierei sale de zeci de ani, a fost sinceră cu privire la decizia ei de a apela la serviciile clinicilor de chirurgie estetică pentru a-și „îmbunătăți” aspectul fizic. 

"An Unforgettable Evening" Benefiting The Women's Cancer Research Fund - Arrivals
Lisa Rinna. Aprilie 2024. Getty Images

Rinna a povestit inclusiv despre aspectele negative care au venit odată cu aceste intervenții, despre rezultate care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor ei, despre efectele secundare nedorite pe termen lung, dar și despre numeroasele critici față de decizia ei de a-și modifica fața.

Vorbind despre regrete, ea a spus că se vede drept „copilul perfect pentru posterul care-ți arată ce nu trebuie să faci dintr-un capriciu”.

În cea mai recentă mărturisire a sa, vedeta TV a dezvăluit că urmează să „dizolve” niște injecții cu acid hialuronic, la nivelul feței, pe care le-a primit în urmă cu câteva luni și care au adăugat un „volum nedorit”.

Lis Rinna a fost inspirată să-și schimbe aspectul fizic după ce a vizionat filmul „Beaches”. Și-a dorit să arate ca Barbara Hershey

Lisa, care a crescut în Medford, Oregon, s-a mutat în San Francisco după ce a absolvit liceul în 1981, pentru a-și îndeplini visul de a fi model. A început rapid să obțină roluri mici în reclame, înainte de a fi distribuită în videoclipul pentru piesa de succes a cântărețului John Parr, „Naughty Naughty”.

Debutul TV a venit în show-ul din 1990 „The Hogan Family”, în care a interpretat-o pe Annie, iubita personajului lui Jason Bateman. Apoi, în 1992, a fost distribuită ca Billie Reed în sitcomul NBC „Days Of Our Lives”. Serialul a fost un succes masiv și a propulsat-o pe Lisa în lumina reflectoarelor. Ulterior a jucat în Melrose Place, Lifetime's Another Woman's Husband, Robot Wars și Vanished, printre altele.

LISA RINNA
Lisa Rinna. Profimedia

Lisa a dezvăluit că și-a injectat fillere cu silicon permanent în buze, în 1987, pe când avea doar 23 de ani. De asemenea, a recurs la o mărire a sânilor în 1998. În 2010, Rinna a declarat pentru People că a fost inspirată pentru prima dată să-și schimbe aspectul fizic după ce a vizionat filmul „Beaches” și tânjea să arate ca actrița Barbara Hershey.

Dar, deși la început i-au plăcut rezultatele transformărilor, decizia ei de a continua a venit la pachet și cu mari regrete.

Lisa a fost nevoită să-și reconstruiască buza superioară, un chirurg plastician îndepărtându-i o parte din țesutul deteriorat.

„Îmi poți vedea dinții când zâmbesc acum, ceea ce o vreme nu s-a întâmplat. Buza mea a redevenit netedă”.

Citește și: Silueta ca ea nu are nimeni! Jennifer Lopez, într-o rochie extrem de mulată care i-a evidențiat formele voluptoase

Etichete: lisa rinna

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri