60th Annual GRAMMY Awards - Arrivals
Divertisment

NEW YORK, NY - JANUARY 28: Recording artist Lady Gaga attends the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Lady Gaga a vrut să se sinucidă. Cântăreața, mărturisiri sfâșietoare: ”Obișnuiam să-mi fac rău singură!”

Lady Gaga se bucură de un succes răsunător de ani de zile, însă acesta a fost umbrit de problemele mentale pe care le-a avut, ea dezvăluind că s-a gândit chiar și la sinucidere.

Lady Gaga a câștigat 11 premii Grammy de-a lungul carierei sale, iar de curând a vorbit despre traumele personale, care au inspirat-o să creeze albumul Chromatica. Astfel, în cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că succesul i-a afectat sănătatea mentală.

Lady Gaga, surprinsa in haine mulate pe strazile din Los Angeles. Cum arata corpul artistei

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În cadrul emisiunii ”Sunday Morning”, cântăreața a mărturisit că s-a gândit la sinucidere în fiecare zi: ”Nu am înțeles prea bine de ce ar trebui să trăiesc sau de ce ar trebui să fiu acolo pentru familia mea. La asta mă gândeam mereu: ”De ce ar trebui să rămân în jur?”

2017 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că s-a luptat mult timp cu depresia: ”Atunci când ai probleme de sănătate mentale nu e ușor să-i lași pe alții să vadă. Eu obișnuiam, în schimb, să arăt. Să mă rănesc. Obișnuiam să spun: ”Uite, m-am rănit singură. Vezi, sunt rănită.” Credeam că oamenii nu vedeau. Credeam că sunt invizibilă din cauza problemelor mentale.”, a mai povestit ea, potrivit Daily Mail.

Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a vorbit despre traumele ei în timp ce și-a prezentat studioul de înregistrări de acasă. Ba mai mult, ea a vorbit și despre pianul ei, care a ajutat-o să atingă succesul.

Cele mai spectaculoase aparitii din ultimul deceniu. Ce vedete au impresionat pe covorul rosu

”Am pianul ăsta de foarte mulți ani. Am scris multe piese aici. Mă gândeam: pianul ăsta e special, îl iubesc. Nu știu cum să explic asta. Dar apoi m-am răzgândit. Mă gândeam că mi-a ruinat viața. Îmi spuneam: ”Tu m-ai făcut Lady Gaga. Dușmanul meu suprem e Lady Gaga.”, a mărturisit Lady Gaga.

Lady Gaga are o avere de 100 milioane $

Pe numele adevărat Stefani Germanotta, Lady GaGa s-a lansat în 2008 şi are o avere de 110 milioane $. Este una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, cu 24 milioane de albume şi 125 milioane de single-uri vândute. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: ”Poker Face”, ”Just Dance” şi ”Alejandro”. Lady Gaga a dezvăluit că s-a luptat cu depresia, deși are mare succes și mulți bani.

Credit foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri