Laetitia Casta
Divertisment

Laetitia Casta / Getty Images

Laetitia Casta, trup de zeiță la 44 de ani, după patru nașteri. Actrița, fabuloasă în costum de baie

Laetitia Casta, actrița și modelul în vârstă de 44 de ani, și-a surprins total prietenii virtuali de curând, când a fost protagonista unei ședințe foto în cadrul căreia și-a etalat silueta perfectă.

Actrița a devenit ambasadoare unei companii care comercializează îmbrăcăminte pentru plajă pentru femei, motiv pentru care aceasta a fost protagonista unei ședințe foto inedite, în cadrul căreia a îmbrăcat mai multe costume de baie.

Citește și: Laetitia Casta, într-o rochie mulată, fără mâneci, la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița arată spectaculos la patru luni de când a născut

În imaginile respective, Laetitia Casta apare îmbrăcată în diferite costume de baie, multe dintre ele puse în valoare de un decolteu amplu, ce-i evidențiază bustul impresionant.

Laetitia Casta, în costum de baie la 44 de ani

De asemenea, actrița a optat pentru un machiaj discret și pentru un wet look, astfel că a arătat perfect.

Totodată, într-o altă fotografie, actrița apare întinsă pe o stâncă, îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, astfel că prietenii i-au putut admira abdomenul perfect tonifiat.

Laetitia Casta, în costum de baie la 44 de ani

Laetitia Casta, mama a patru copii

Laetitia Casta a născut al patrulea copil în luna martie a anului 2021, un băiețel pe nume Abel. Primul copil, Sahteene, a venit pe lume în 2001, din relația sa cu fotograful Stéphane Sednaoui. Mai târziu, Casta a fost logodită cu actorul Stefano Accorsi și au împreună doi copii: Orlando (născut în 2006) și Athena (născută în 2009).

Citește și: Fosta soție a lui Harvey Weinstein, sărut cu Adrien Brody pe covorul roșu de la Cannes. Divorțul ei s-a finalizat acum câteva zile

De șase ani aceasta este într-o relație cu Louis Garrel, în vârstă de 37 de ani, cunoscut pentru rolurile din The Dreamers, Ma Mère, Dans Paris, Love Songs, The Beautiful Person și Making Plans for Lena. La rândul său, acesta este tatăl lui Oumy, botezată Celine, adoptată în 2011 împreună cu fosta sa parteneră, Valeria Bruni Tedeschi, sora Carlei Bruni.

De-a lungul carierei sale, Casta a lucrat ca model pentru Victoria’s Secret și L’Oréal, și a apărut pe copertele unor reviste precum Cosmopolitan, Vogue, Rolling Stone, Elle și Glamour, dar a și lucrat cu designeri consacrați precum Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, J. Crew, Louis Vuitton, Givenchy, Roberto Cavalli, Lolita Lempicka, Vivienne Westwood.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri