Lana Del Rey/ Profimedia
Divertisment

Lana Del Rey/ Profimedia

Lana Del Rey a crezut că e zodia Gemeni ani de zile. Când a verificat harta astrologică și-a schimbat toate bijuteriile: „O nebunie”

Lana Del Rey a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Harper's Bazaar că mulți ani a crezut că este zodia Gemeni, până la un moment dat când și-a verificat harta astrologică și a aflat că este zodia Rac. 

Artista a susținut că a avut „o criză de identitate” când și-a dat seama că harta ei era greșită de ani de zile. „Mi-am trăit viața crezând că sunt Gemeni. Este o nebunie. Apoi am aflat că am încurcat patru ore”, a spus Lana Del Rey. 

Citește și: Lana Del Rey a fost jefuită. Laptopul, camerele foto și hard disk-urile artistei au fost furate: „Nu mai las niciodată nimic în mașină”

Întrebată despre principalele trei poziții astrologice, Lana a răspuns printr-un vers din melodia ei „Chemtrails Over the Country Club”, din 2021: „My Cancer is Sun, and my Leo is Moon (Racul meu este Soarele, iar Leul este Luna)”. 

Lana Del Rey/ Profimedia
Lana Del Rey/ Profimedia

„Dacă mă întrebi care e ascendentul meu, cred că ar fi Gemeni sau Rac...sau poate Scorpion. Simt că mă identific cu calitățile unui Rac.”, a adăugat artista. 

Cântăreața în vârstă de 38 de ani a susținut mereu că este un fan al astrologiei, astfel că a avut numeroase accesorii și bijuterii cu simbolul zodiei Gemeni, însă a trebuit să le arunce pe toate: „Mi-am aruncat pandantivele cu zodia Gemeni din aur de 14 karate. Acum am primit o mulțime de bijuterii cu zodia Rac, cu diamante”, a mai spus Lana. 

Citește și: Momentul adevărului. Cum arată fără machiaj 9 dintre cele mai mari dive de la Hollywood

„Trebuia să-mi dau seama mai de mult. Am multe caracteristici zodiei Rac. Am un bagaj uriaș emoțional pe care îl car după mine, exact ca un mic rac. Și plâng tot timpul”, spune artista. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri