77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Divertisment

Lauren Graham, Peter Krause. Getty Images

Lauren Graham, despre despărțirea de Peter Krause: După 12 ani de relație, am trăit un șoc pe care nu l-am mai experimentat vreodată

Lauren Graham, starul din „Gilmore Girls”, a dezvăluit cum a depășit „șocul” despărțirii de actorul Peter Krause și a povestit despre faptul că abia și-a cunoscut propria mamă când era copil, în cartea „Have I Told You This Already? Stories I Don’t Want to Forget to Remember”, care a ajuns în librării în 15 noiembrie.

„Când relația mea de aproape doisprezece ani s-a încheiat anul trecut, am intrat într-un fel de șoc pe care nu l-am mai experimentat vreodată”, a scris Graham (55 de ani), în acest volum.

„Făceam lucruri normale, cum ar fi să merg până la magazin sau să încarc mașina cu rufe, dar în același timp aveam senzația că mă privesc cum le fac de la distanță.”

77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Lauren Graham, Peter Krause. Getty Images

Starul din „Gilmore Girls” l-a întâlnit pentru prima dată pe Krause (57 de ani) în 1995. Au început să iasă împreună abia când au lucrat amândoi la „Parenthood”.

„Era acea energie de părcă cineva ar fi tras dintr-un tun, dar cumva ghiulele, eu, totul se mișca cu încetinitorul”, își amintește Graham despre momentul după ce și-au spus adio. „A fost ca și cum am petrecut mult timp urmărind un film cu muzică de rău augur pe fundal, fără să-mi dau seama, până când în cele din urmă a atins un nivel pe care nu l-am mai putut ignora.... Nici una dintre aceste metafore nu e destul de exactă.”

Cei doi nu s-au mai pus de acord cu privire la numeroase aspecte, multe apărute în timpul pandemiei de coronavirus la începutul anului 2021. „Ne-au prins din urmă”, a declarat ea pentru People, la începutul lunii.

Starul din „The Mighty Ducks: Game Changers” a mărturisit că s-a concentrat pe scris apoi. „Nu voiam ca din cauza acestei despărțiri să mă plafonez”, a spus ea pentru presă. „Am zis: OK, uită-te la toate lucrurile bune pe care le ai, gândește-te la toate momentele bune. Voi scrie această carte.”

Graham a vorbit și despre ce a însemnat să se arunce în complexitatea rolului Lorelai Gilmore, vreme de șapte ani, în timp ce ea abia și-a cunoscut propria mamă când era copil.

New Warner Bros. TV Stills
Alexis Bledel și Lauren Graham. "The Gilmore Girls". Getty Images

„Nu m-am gândit niciodată la a fi mamă ca la o trăsătură de caracter, există mame de tot felul”, a scris ea, explicând că adesea nu știa cum să vorbească despre propria ei mamă. „Îl întreabă cineva pe George Clooney dacă chiar a mers la Medicină pentru a juca rolul unui medic de urgență?”

Vedeta din „Gilmore Girls: A Year in the Life” și-a amintit că mama ei, care a murit când avea 61 de ani, „vorbea fluent japoneză” și „avea o voce frumoasă, încântătoare”. Familia, însă, nu „a discutat niciodată despre ce s-a întâmplat sau de ce” Lauren avea să fie crescută de tatăl ei de la o vârstă fragedă.

„Un alt lucru pe care nu am apucat să o întreb niciodată pe mama a fost dacă alegerile pe care le-a făcut au meritat, dacă a primit orice căutase când a luat această cale care, mai ales pentru vremea aceea, era neconvențională....Dar curajul ei a lăsat cumva loc pentru al meu. Pentru că oricât de dureros a fost, hotărârea ei mi-a croit calea ani mai târziu, am putut să-mi iau zborul și să pornesc după ceva care – chiar și pentru vremea aceea– era neconvențional și necesita curaj. Și ea mi-a dat această poveste de spus.”

Citește și: Georgina, partenera lui Cristiano Ronaldo, ”desființată” de sora ei: „Sunt falită, iar ea a refuzat să mă ajute!”

Etichete: lauren graham

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri