Letizia a Spaniei
Divertisment

Letizia a Spaniei, aparitie de basm in noul portret regal. Cum impresioneaza la bratul sotului ei, Regele Felipe

Casa Regala a Spaniei lansat noile portrete oficiale ale regelui Felipe al VI-lea si sotiei sale, regina Letizia, precum si a celor doua fiice pe care le au impreuna, Leonor si Sofia.

Fotografiile nu doar ca le permit fanilor sa admire o mica portiune din interiorul Palatului Zarzuela din Madrid, dar si scot in evidenta elaganta de care dau dovada cei doi monarhi.

La bratul sotului sau, care poarta uniforma militara spaniola de general - Letizia impresioneaza intr-o creatie fucsia semnata de Carolina Herrera. Rochia este decorata cu broderii albe delicate si brosa albastra Dama Marii Cruci din Ordinul lui Carol al III-lea.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Asa cum era de asteptat, regina poarta o tiara. Cunoscuta sub numele de "The Good One", bijuteria a fost purtata initial la Banchetul de Stat din Argentina in februarie 2019.

Cuplul regal iberic si fiicele lor, Leonor si Sofia, reusesc de fiecare data sa ofere imaginea unei familii perfecte, fara a depune prea mult efort in acest sens. Cel mai nou portret al celor patru i-a cucerit pe sustinatorii Casei Regale Spaniole, care au laudat de la inceput discretia si seriozitatea cu care isi trateaza rolurile.

In varsta de 14 ani, Printesa Leonor a Spaniei va mosteni coroana dupa ce tatal ei, Regele Felipe, se va retrage. Cand va fi incoronata, Leonor va deveni prima regina domnitoare de la Isabela a II-a, care a dormit in perioada 1833-1868.

Sofia, sora mai mica, a primit titlul de Infanta si este a doua la succesiunea tronului, inaintea matusilor si verilor ei.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?