Regina Letizia a Spaniei, un exemplu de eleganță în orice împrejurare
Divertisment

Regina Letizia a Spaniei, un exemplu de eleganță în orice împrejurare / Profimedia Images

Letizia a Spaniei, feminină într-o rochie vaporoasă de vară. Regina a vizitat Insulele Canare împreună cu Felipe

Regele Felipe și Regina Letizia au vizitat Insulele Canare, ca parte a unei campanii turistice care își propune readucă pe turiști în Spania cu ocazia începerii sezonului estival.

Cuplul regal s-a oprit în fața Casei Memoriale Perez Galdos, înainte de a porni la plimbare pe străzile din Gran Canaria. Vizita lor a coincis cu ziua capitalei, deci o sărbătoare anuală locală.

Felipe și Letizia au ales să nu poarte măşti la începutul turului, dar le-au pus pe măsură ce au străbătut orașul și au salutat câțiva fani regali cu lovituri de cot în loc de strângeri de mână.

Spre finalul vizitei, regii Spaniei au ajuns și la o plantaţie de bananieri, unde au vorbit cu fermierii și s-au interesat de modul în care i-a afectat pandemia de Covid-19.

Ca de obicei, fosta jurnalistă a atras toate privirile într-o rochie de vară, vaporoasă şi feminină, pe care a accesorizat-o cu sandale din pânză cu şiret pe gleznă.

În urmă cu numai câteva zile, Felipe și Letizia au fost văzuti împreună cu fiicele lor, Prințesa moştenitoare Leonor și Infanta Sofia, în timp ce se îndreptau spre Teatros del Cana pentru un spectacol de flamenco contemporan.

La scurt timp de la declararea pandemiei, atât Letizia a Spaniei, cât și Regele Felipe au fost testați de coronavirus, după ce Regina a intrat în contact cu un ministru diagnosticat. Testele au fost negative pentru ambii.

La fel ca mulți alți lideri europeni, cei doi și-au efectuat timp de câteva luni angajamentele de la distanță, din apropiere de Madrid, unde au stat în izolare cu cele două fiice, Isabel și Leonor.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri