2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Divertisment

Lily Collins, 2019 Vanity Fair Oscar Party. Getty Images

Lily Collins, cuvinte dulci pentru Phil Collins: La mulți ani, tata! Te iubesc până la Lună și înapoi. Voi avea mereu nevoie de tine

Lily Collins a sărbătorit aniversarea tatălui ei, celebrul artist Phil Collins, care a împlinit 71 de ani în 30 ianuarie. Starul din „Emily in Paris” i-a dedicat câteva rânduri speciale muzicianului.

„La mulți ani, tata. Deși nu mai încap în brațele tale și nici nu mai pot sta confortabil pe umerii tăi, tu continui să mă îmbrățișezi puternic atunci când am cea mai mare nevoie”, a scris ea alături de o fotografie în care apare cu Phil. 

Premiere Of Relativity Media's "Mirror Mirror" - After Party
LOS ANGELES, CA - MARCH 17: Musician Phil Collins (L) and his daughter actress Lily Collins pose at the after party for the premiere of Relativity Media's "Mirror Mirror" at the Hollywood Roosevelt Hotel on March 17, 2012 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

„Probabil nu mai petrecem timp împreună atât de des, dar când suntem față în față, tu chiar mă vezi așa cum sunt. S-ar putea să nu crezi întotdeauna, dar, te rog, ai încredere în mine când îți spun că indiferent de vârstă sau de ce îmi va aduce viața, voi avea întotdeauna nevoie de tine”, a continuat Lily.

„Fie că te privesc cu mândrie pe scenă sau râzând acasă împreună în timp ce jucăm ceva, sunt mereu recunoscătoare pentru momentele și amintirile pe care le împărtășim. Mai ales pe acelea pe care acum le prețuiesc ca adult. Îți mulțumesc pentru că m-ai inspirat și pentru că ai sprijinit femeia care sunt astăzi. Te iubesc până la Lună și înapoi”, a adăugat actrița britanică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lily este una dintre cele mai în vogă vedete de la Hollywood. Pe Instagram este urmărită de peste 26 de milioane de fani. 

 Lily Collins, nuntă ca în povești

Lily Collins și regizorul de film, Charlie McDowell, s-au căsătorit în septembrie 2021 într-un cadru de poveste, iar vestea a fost făcută publică pe rețelele sociale prin intermediul unor fotografii inedite.

Actrița în vârstă de 32 de ani și logodnicul ei, în vârstă de 38 de ani, și-au spus „da”, în secret, în Dunton, Colorado, într-un cadru rupt dintr-un basm. 

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu persoana cuiva mai mult decât mi-am dorit să fiu a ta, iar acum am ajuns să fiu soția ta. Pe 4 septembrie 2021 ne-am spus "da" pentru totdeauna. Te iubesc mia presus de orice”, a scris Lily Collins pe Instagram.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri