2007 Vanity Fair Oscar Party
Divertisment

Linda Evangelista, la Vanity Fair Oscar Party, în 2007. Getty Images

Linga Evangelista, fotografiată în New York după ce a decis să nu-și mai ascundă chipul desfigurat de intervențiile estetice

Linda Evangelista, supermodelul în vârstă de 56 de ani, care a dezvăluit luna trecută că a ”obosit să se ascundă” după ce a fost desfigurată în urma unor proceduri cosmetice, a fost fotografiată în New York.

Linda Evangelista a fost fotografiată în timp ce pleca de la apartamentul ei din New York, iar supermodelul era greu de nerecunoscut, întrucât purta o mască de protecție împotriva coronavirusului, dar dar și ochelari supradimensionați.

În imaginile surprinse de fotografi, modelul în vârstă de 56 de ani apare îmbrăcată în niște pantaloni negri, largi, pe care i-a asortat cu un hanorac gri și o geacă neagră. Ea are părul prins la spate, nu poartă machiaj, iar chipul a ales să și-l ascundă cu ajutorul unei măști de protecție împotriva coronavirusului.

Linda Evangelista, fotografiată în New York

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: Mami, îți mai amintești când erai veselă?

Linda părea, însă, extrem de ocupată, întrucât ținea telefonul în mână, iar la un moment l-a și folosit pentru a vorbi, semn că avea de rezolvat niște chestiuni.

Linda Evangelista, fotografiată în New York

Linda Evangelista a fost căsătorită cu Gérald Marie din 1987 până în 1993. Ea are, de asemenea, un fiu pe nume Augustin, în vârstă de 15 ani, cu fostul ei partener François-Henri Pinault, care acum este căsătorit cu actrița Salma Hayek.

Primele imagini cu Linda Evangelista, după intervenția care a desfigurat-o

Fostul top model Linda Evangelista a apărut pe prima pagină şi în editorialul publicat în februarie de revista People dezvăluind, pentru prima dată după ce s-a distanţat cinci ani de viaţa publică, sechelele rămase după tratamentul estetic eşuat, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Evangelista, în vârstă de 56 de ani, a descris în exclusivitate pentru People „coşmarul” pe care îl trăieşte după s-a supus procedurii CoolSculpting dezvoltat de compania Zeltiq şi care asupra sa a avut un efect contrar, „desfigurând-o brutal”, potrivit ei.

Citește și:Linda Evangelista, imagine rară cu fiul ei după ce a dezvăluit că a fost “desfigurată iremediabil”: ”Lumina vieții mele!”

Celebrul top model din anii 90 se lasă fotografiată cu un aer serios pe coperta revistei, însă în paginile interioare ea îşi dezvăluie partea laterală a bustului, îmbrăcată într-un maiou cu bretele, pentru a artă efectul hiperplaziei adipoase paradoxale (PAH), produs de tratamentul cosmetic pe care l-a urmat.„Îmi plăcea să defilez pe podium. Acum mă tem să nu mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Nu mai pot trăi aşa, să mă ascund şi să mă ruşinez. Pur şi simplu nu mai pot trăi cu această durere. Acum sunt dispusă să vorbesc, în sfârşit”, a mărturisit ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La câteva luni după tratamentul pe care l-a efectuat în mai multe şedinţe între 2015 şi 2016, ea a început să observe apariţia de protuberanţe, care se întăreau şi deveneau insensibile, în acele părţi ale corpului supuse procedurii de criolipoliză, precum bărbia, pulpele şi zona pieptului.

În septembrie 2021, ea a dat în judecată compania Zeltiq, subsidiară a laboratorului biofarmaceutic AbbVie, argumentând că nici marketingul „agresiv” din jurul procedurii Coolsculpting şi nici pe site nu sunt menţionate riscurile de a dezvolta PAH şi a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri