EXCLUSIVE: Rosie Huntington-Whiteley Seen Looking Elegant And Stunning In Backless Black Valentino Butterfly Dress As She Heads For A Girls Night Out At The Chiltern Firehouse London
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley. Profimedia

Logodnica lui Jason Statham, răvășitoare într-o rochie cu spatele gol. Rosie Huntington-Whiteley arată senzațional la fiecare apariție

Este celebră pentru aparițiile ei pline de farmec pe covorul roșu și pe podiumul de modă. Rosie Huntington-Whiteley arată senzațional la fiecare pas, iar de data aceasta a impresionat într-o superbă rochie neagră, la o ieșire în Londra. 

Logodnica lui Jason Statham s-a bucurat împreună cu prietenele ei de o seară relaxantă la Chiltern Firehouse.

Cu această ocazie, modelul în vârstă de 36 de ani a afișat o siluetă impecabilă într-o rochie semnată Valentino, cu un decupaj în formă de fluture în zona bustului și cu spatele gol. A completat look-ul cu o pereche de pantofi negri cu tocuri înalte, dar și cu bijuterii alese.

Fanii au avut doar cuvinte de laudă în comentarii: „Așa arată o zeiță”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Uimitoare”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rosie Huntington-Whiteley, despre relația cu actorul Jason Statham: Căsătoria nu este o prioritate pentru noi

Rosie și Jason Statham, care este cu 20 de ani mai mare decât ea, s-au logodit în 2016.

Au împreună doi copii:  Jack (6 ani) și Isabella (1 an). Sunt recunoscuți pentru faptul că au ales ca viața lor privată să rămână cât mai departe de lumina reflectoarelor. 

„Căsătoria nu este o prioritate pentru noi. Suntem atât de fericiți”, a declarat Huntington-Whiteley într-un interviu rar. 

În urmă cu doi ani, Rosie și Jason s-au întors să locuiască în Marea Britanie, țara lor natală, după ce și-au vândut vila din America pentru 18,5 milioane de dolari. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?