Spotify Hosts A Listening Event With Demi Lovato and Her Fans To Celebrate Her New Album "Tell Me You Love Me" on September 15, 2017 in Downtown Los Angeles, California.
Divertisment

Logodnicul lui Demi Lovato a aflat din presă că a fost părăsit: ”S-a folosit de despărțire ca să-și promoveze piesa!”

Demi Lovato, care a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, la doar câteva luni de la logodnă, este în centrul unui scandal uriaș, întrucât Max Ehrich o acuză că s-a folosit de separare pentru a-și promova noul single.

Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, s-a despărțit de Max Ehrich, 29 de ani, săptămâna trecută, la doar două luni de când cei doi se logodiseră.

Acum, însă, Max susține că a aflat din presă despre despărțire: ”A fost cel mai nebunesc lucru care mi s-a întâmplat”.

”E cea mai bizară experiență și sper să nu mai trăiesc una așa. Nicio persoană nu merită așa ceva.”, a mărturisit tânărul pe Instagram.

De asemenea, el susține că Demi Lovato s-a folosit de el pentru a-și promova imaginea: ”E un truc de PR. Sper ca piesa ei să ajungă pe primul loc după separare. Am fost îndrăgostit. Toată lumea trebuie să știe asta.”, a precizat el.

Demi Lovato și Max Ehrich se logodiseră în Malibu

Separarea vine la doar două luni după ce Max Ehrich a cerut-o de soție în Malibu, spre sfârșitul lunii iulie. Cei doi au început să iasă împreună în luna martie, iar la scurt timp își făceau declarații de iubire pe rețelele sociale.

”Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut. A fost ceva ce nu pot explica cuiva care nu a simţit pe pielea lui dar, din fericire, şi tu ai simţit la fel. Nu m-am simţit niciodată iubită în acest fel, necondiţionat, în viaţa mea (doar de către părinţi) cu defecte, cu tot”, scria Demi Lovato.

Actorul, la rândul lui, mărturisea atunci că nu mai vrea să aştepte niciun moment până la căsătoria cu Demi Lovato. ”Tu eşti fiecare cântec de dragoste, fiecare film, fiecare vers, fiecare poezie, tot ceea ce am visat şi chiar mai mult”.

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?