Lottie Moss
Divertisment

Lottie Moss, sora lui Kate Moss / Getty Images

Lottie Moss și noul ei iubit muzician, ipostaze tandre în miez de noapte. S-au sărutat pe stradă după o cină romantică

Lottie Moss, sora mai mică a lui Kate Moss, a fost surprinsă în ipostaze tandre cu noul ei iubit, toboșarul trupei The Vamps, Tristan Evans, în cartierul Notting Hill din Londra. Cei doi s-au sărutat pasional pe stradă după o cină romantică și au împărțit o țigară. Întâlnirea pare că a mers bine, cei doi neputând să stea departe unul de celălalt.

Citește și: Lottie, sora lui Kate Moss, apariție irezistibilă într-un costum de baie. Tânăra de 23 de ani e în vacanță în Grecia

Tristan n-a putut să-și dezlipească privirea de pe Lottie în timp ce plecau de la întâlnire. N-a durat prea mult până când cei doi s-au oprit pentru a împărtăși un moment intim pe marginea drumului, un sărut pasional.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Înainte de relația cu Tristan, Lottie a fost împreună cu Alex Mytton (30) și Sam Prince (24), în timp ce actualul ei iubit a fost logodit cu modelul Anastasia Smith.

Anul trecut, Lotttie a făcut câteva dezvăluiri care i-au uimit pe mulți: „Sunt pansexuală așa că nu prea mă deranjează niciun gen. Se cam schimbă zilnic. Depinde pe cine întâlnesc”. O persoană pansexuală se îndrăgostește de o alta indiferent de sexul biologic sau identitatea de gen.

Citește și: Colaborare surprinzătoare și poze de senzație! Kate Moss, noua imagine a brandului de lenjerie modelatoare a lui Kim Kardashian

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri