camilla printul charles 2
Divertisment

Pe data de 9 aprilie 2005, Printul Charles si Camilla Parker Bowles s-au casatorit in cadrul unei ceremonii civile intime. Dupa ce au fost declarati sot si sotie, s-au indreptat spre castelul Windsor pentru a primi binecuvantarea Arhiepiscopului Canterbury. Potrivit BBC, aproape 800 de prieteni si familia au venit sa fie alaturi de ei.

Lucrurile mai putin cunoscute despre povestea de dragoste dintre Printul Charles si Camilla Parker Bowles

Pe data de 9 aprilie 2005, Printul Charles si Camilla Parker Bowles s-au casatorit in cadrul unei ceremonii civile intime. Dupa ce au fost declarati sot si sotie, s-au indreptat spre castelul Windsor pentru a primi binecuvantarea Arhiepiscopului Canterbury. Potrivit BBC, aproape 800 de prieteni si membri ai familiei au venit sa fie alaturi de ei.

Cu 10 ani in urma, casatoria lui Charles cu Printesa Diana se incheia dupa ce relatia extraconjugala a Printului cu Camilla devenea publica. Avand in vedere ca Diana a fost iubita de multi si chiar considerata "Printesa Poporului", oamenii nu au primit-o pe Camilla cu bratele deschise.

Acum, ca anii au trecut, detaliile despre relatia dintre Charles si Camilla au fost uitate. Sa le mai trecem inca o data in revista:

Sunt legati mai mult decat de o casnicie

"Strabunica mea si strabunicul tau au fost iubiti, deci ce zici de asta?", au fost primele cuvinte pe care Camilla le-a schimbat cu Printul Charles. Era anul 1970, cei doi se aflau la o petrecere, iar Camilla facea referire la Alice Keppel.

Ei ar fi veri de gradul noua, fiindca amandoi se trag din Henry Cavendish, cel de-al doilea Duce de Newcastle, potrivit ancestry.com.

Regina a lipsit de la nunta lor

Cand si-au unit destinele, ambii aveau 50 de ani. Lumea isi amintea de trecutul lor scandalos, iar repercursiunile au constinuat sa apara. Probabil cel mai notat efect a fost absenta Reginei Elisabeta de la ceremonia de nunta a celor doi.

Relatiile dintre Camilla si Regina se pare ca s-au schimbat in timp. In prezent, sotia Printului Charles este aproape intotdeauna prezenta la angajamentele regale si este adesea fotografiata langa Elisabeta a II-a.

Printul Charles, nasul primului nascut al Camillei Parker Bowles

Camilla are copii din prima casnicie

Din casnicia Camillei cu Andrew Parker Bowles, au rezultat doi copii: Thomas si Laura. In timp ce Camilla poate fi vazuta mai des cu familia sotului sau, copiii ei din prima casnicie inca fac parte din viata sa. Ea petrece multe weekenduri in compania lor.

Mai mult de atat, ducele de Cornwall a fost cel care l-a botezat pe Tom.

Fiul Camillei a avut probleme cu drogurile in adolescenta

Tom a fost prins in timp ce oferea cocaina unui reporter sub acoperire, in 1999, in timp ce lucra ca jurnalist la Festivalul de Film de la Cannes. El a confirmat intr-un interviu pentru A Current Affair ca a facut tot felul de prostii in timpul adolescentei.

Printul Charles era foarte apropiat de sotul Camillei

Chiar inainte de a incepe relatia cu mama copiilor sai, Andrew Parker Bowles era foarte familiarizat cu Printul Charles. De fapt, erau prieteni.

Andrew chiar a fost prezent la petrecerea de la Castelul Windsor in aceeasi zi in care Camilla l-a cunoscut pe Charles. Mai mult de atat, el s-a intalnit cu Printesa Anne inainte de a se casatori cu Camilla.

De ce nu  s-au casatorit in anii ‘70

In situatia in care Camilla nu s-ar fi intalnit cu Andrew si daca Charles nu ar fi intalnit-o pe Diana, cei doi nu ar fi putut sa se casatoreasca. Camilla nu avea un titlu potrivit pentru a putea fi considerata "material de casatorie" in Familia Regala.

"Intr-o oarecare masura, alegerea sotiei lui Charles a fost afectata de lupta de lunga durata pentru influenta in cadrul familiei regale", scrie Carolly Erickson in Lillibet: An Intimate Portrait of Queen Elizabeth II.

Relatia lor extraconjugala a fost incurajata

Poate familia regala nu si-a dorit ca Charles sa se casatoreasca cu Camilla, dar cel putin un membru al ei a aprobat relatia extraconjugala.

In transcrierile unui document despre Printesa Diana care a fost publicat in International Business Times, era era citata spunanad: "Socrul meu i-a spus sotului meu: Uh, daca mariajul tau nu functioneaza, poti intotdeauna sa te intorci la ea dupa cinci ani".

Camilla a fost candva cea mai detestata femeie din Marea Britanie

Conform The List, desi atat Charles, cat si Camilla si-au inselat partenerii, Printul nu a primit aceeasi lovitura ca cea a amantei sale. NBC News a raportat ca publicul "a invinuit-o in mare parte pe Camilla" pentru despartirea Printului de Diana. Mass media britanica a numit-o pe Camilla "cea mai detestata femeie din Marea Britanie".

Camilla are titlul Printesei Diana

Cine este Printesa Tarii Galilor? Atat Diana, cat si Camilla sunt raspunsuri corecte. Avand in vedere divortul lui Charles de Diana si moartea ei, titlul nu mai era folosit.

Asta s-a schimbat cand Camilla si Charles s-au casatorit in 2005. Faptul ca nu l-a folosit niciodata, preferand in schimb "ducesa de Cornwell", a ajutat-o sa recastige publicul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri