PREMIUM EXCLUSIVE: NEW COUPLE ALERT! Lucy Hale Packs on The PDA With Skeet Ulrich During a Lunch Date in Los Angeles.
Divertisment

Lucy Hale și Skeet Ulrich, surprinși în timp ce se luau prânzul în Los Angeles

Lucy Hale, actrița din ”Pretty Little Liars”, are un nou iubit. Bărbatul care a cucerit-o e mai bătrân ca ea cu 20 de ani

Lucy Hale și Skeet Ulrich, actorii care au fost colegi în ”Riverdale”, au recunoscut, în sfârșit, că formează un cuplu, iar de curând au fost surprinși în timp ce se sărutau.

Lucy Hale, în vârstă de 31 de ani și Skeet Ulrich, în vârstă de 51, formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, iar de curând cei doi au fost surprinși în timp ce luau prânzul pe o terasă din Los Angeles.

PREMIUM EXCLUSIVE: NEW COUPLE ALERT! Lucy Hale Packs on The PDA With Skeet Ulrich During a Lunch Date in Los Angeles.
02/21/2021 PREMIUM EXCLUSIVE: NEW COUPLE ALERT! Lucy Hale packs on the PDA with Skeet Ulrich during a romantic lunch date in Los Angeles. The loved up couple were pictured kissing and holding each other close before and during their meal at Sweet Butter Cafe.

Citește și: O mamă a patru copii a divorțat de soțul ei, iar acum e model: ”Sunt mai fericită ca niciodată!” Cum arată tânăra de 37 de ani

Cei doi nu se mai ascund acum, iar actorul în vârstă de 51 de ani pare mai îndrăgostit ca niciodată, el neputând să-și țină mâinile departe unul de celălalt. Ba mai mult, la un moment dat, aceștia s-au sărutat, fără să țină cont de faptul că ar putea fi fotografiați.

PREMIUM EXCLUSIVE: NEW COUPLE ALERT! Lucy Hale Packs on The PDA With Skeet Ulrich During a Lunch Date in Los Angeles.
02/21/2021 PREMIUM EXCLUSIVE: NEW COUPLE ALERT! Lucy Hale packs on the PDA with Skeet Ulrich during a romantic lunch date in Los Angeles. The loved up couple were pictured kissing and holding each other close before and during their meal at Sweet Butter Cafe. **VIDEO AVAILABLE**,Image: 592977449, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no

Deocamdată nu se știe de cât timp sunt cei doi împreună, însă par să se bucure foarte mult de timpul petrecut împreună.

Citește și: Demi Rose, acoperită doar de petale de trandafir. Imaginea care i-a cucerit pe fani: “Ești îngerul iubirii”

Skeet Ulrich, în vârstă de 51 de ani, a fost căsătorit cu Georgina Cates, alături de care are gemeni în vârstă de 19 ani - Jakob Dylan și Naiia Rose Ulrich. Acesta a fost, de asemenea, căsătorit și cu actrița Amelia Jackson-Gray timp de trei ani, din 2012 până în 2015.

De cealaltă parte, Lucy Hale, actrița din Pretty Little Liars, a avut o relație cu Anthony Kalabretta.

Credit foto: Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri