2014 Stagecoach California's Country Music Festival - Day 1
Divertisment

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

”Mă înșeli!” 😄 Ce l-a determinat pe Ashton Kutcker să o acuze pe Mila Kunis de infidelitate. Actorii au rupt tăcerea în direct, la TV!

Serialul ”Bridgerton”, care se bucură de un succes răsunător în toate colțurile lumii, a fost ”mărul” discordiei între Ashton Kutcher și soția lui, Mila Kunis.

Mă înșeli cu serialul ăsta.”, i-a spus actorul, în vârstă de 42 de ani, soției sale, chiar în cadru unui interviu pe care-l acordau emisiunii ”Today with Hoda and Jenna”.

Citește și: Nominalizări Globurile de Aur 2021. Filmele și serialele nominalizate la Globurile de Aur 2021

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița a mărturisit că s-a uitat la acest serial și, mai mult de atât, a stat o seară întreagă ca să urmărească episoadele.

”Eram la episodul cinci, și cei care ați văzut serialul, știți ce se întâmplă în episodul cinci. Am stat trează până la miezul nopții. Îmi spuneam: ”Ce se întâmplă în serialul ăsta?””.

Ba mai mult, actrița a povest că soțul ei s-a trezit din somn și a surprins-o urmărind în continuare serialul, iar scena pe care a văzut-o i-a ridicat semne de întrebare.

”Dormea profund, s-a trezit în mijlocul acțiunii episodului cinci, și știu că dezvălui prea multe, dar m-a întrebat: ”Te uiți la un film porno?”. Era foarte confuz.”, a povestit Mila, iar soțul ei a adăugat că a fost destul de ciudat să se trezească cu o astfel de imagine.

Regina Rania a Iordaniei, imagine rară cu soțul ei: ”Sper ca fiecare an să-ți aducă aceeași pace pe care o inspiri lumii!”

”Se uita la serial în mijlocul nopții și nu știam ce se petrece. ”E cineva cu noi în pat?”, m-am întrebat. A fost înfricoșător!”, a glumit actorul, care a mărturisit că Mila i-a răspuns: ”Shhh, liniște, e o nuntă!”.

Cum s-au cunoscut Ashton Kutcher și Mila Kunis

Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului ”That ’70s Show”. Au început să iasă abia după ce s-au încheiat filmările, iar ulterior, în 2014, cei doi s-au căsătorit în mare secret. Ashton și Mila au împreună doi copii, Wyatt Isabelle, în vârstă de 6 ani și Dimitri Portwood, în vârstă de 4 ani.

Asthon Kutcker este cunoscut și pentru cănic pe care a avut-o cu Demi Moore, de care s-a despărțit în 2011. De asemenea, Mila Kunis a avut o relație cu Macaulay Culkin, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Singur acasă”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?