madalina ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe plajele din Sardinia. Cum au surprins-o paparazzii pe "Sophia Loren a zilelor noastre"

După câteva luni bune petrecute în izolare, Mădălina Ghenea a fost surprinsă la plajă, în costum de baie, de angajații publicațiilor mondene.

Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia când a început cariera de fotomodel, iar fetița ei, Charlotte, locuiește cu ea, în Milano. Recent însă, românca de 31 de ani a impresionat pe plajele din Sardinia.

Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, vedeta a atras toate privirile.

O veterană în lumea modei din Italia, Ghenea, care a fost supranumita "Sophia Loren a zilelor noastre", a vorbit recent despre problemele cu care se confruntă multe modele.

"Este foarte dificil. E nevoie de sacrificii foarte mari (...) Eu m-am simţit folosită ca model în anumite momente. Când am plecat de acasă, am plecat cu un vis şi un plan şi am primit un sfat: să fiu un exemplu. Lumea modei are multe probleme: bulimie, anorexie, droguri", a spus Mădălina.

"Nu le-am trăit pe pielea mea, dar le-am văzut. Le-am luat ca pe o lecţie de viaţă. Ţin să spun pentru toate fetele care visează să ajungă modele: perfecţiunea nu există", a spus Mădălina.

Tot într-un interviu recent, vedeta care s-a iubit cu Gerard Butler a explicat de ce este singură: "Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați."

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri