"Amants" Red Carpet - The 77th Venice Film Festival
Divertisment

Mădălina Ghenea, dezvăluri inedite: câte limbi vorbește fetița ei, câte kg s-a îngrășat și cum arată apartamentul în care stă

Mădălina Ghenea le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram și a răspuns la o serie de întrebări venite de la aceștia. Mai mult, modelul le-a arătat imagini și din superbul său apartament din Italia.

  

Mădălina Ghenea a vorbit despre cum este să fii mamă singură și cum se descurcă cu creșterea fetiței sale de 3 ani jumate. În filmuletele postate pe story, Madalina le arată fanilor că micuța vorbește română, italiană și engleză și un pic de spaniolă.

“Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc”, spune Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, fără internet și televizor acasă

Mădălina le-a arătat fanilor superbul său apartament, în care a putut fi văzut un pian, un bar și camera fetiței. “Mă bucur mult că vă place apartamemntul meu, l-am renovat total singură. Nu am televizor acasă și nici wifi, și fac asta pentru fiica mea”, a spus Mădălina.
Întrebată dacă se gândește să se întoarcă în România, Mădălina Ghenea a răspuns: “Sunt foarte bine aici și sunt îndrăgostită de casa mea”.

Mădălina Ghenea, regim de îngrășare: “Am burtă”

Întrebată de fani daca a ținut vreodata regim, Mădălina a spus că ultimul ținut a fost de îngrășare. Fanii au insistat pe subiect și au întrebat-o cum de a reușit să se îngrașe fără să facă și burtică. “Ultima dată am ținut un regim de îngrășare, am reușit să pun 6 kg. Am un pic de burtică, dar sunt mandră de ea”, a spus Mădălina.

VEZI SI: FILME DE CRĂCIUN PENTRU COPII. CELE MAI FRUMOASE PELICULE PE CARE SĂ LE VEZI ALĂTURI DE CEI MICI

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri