EMA UTA
Divertisment

Make-up artistul vedetelor din România, imagini spectaculoase din Mexic. Ema Uta, corp de vis în costum de baie

Ema Uta este cunoscută ca și make-up artistul vedetelor din România, după ce vedete ca Antonia, Inna, Andra, Loredana sau Ruby s-au lăsat pe mâna ei iscusită.

Ema este una dintre cele mai apreciate specialiste în domeniu: pe lângă faptul că machiază vedete de top din România și influencerițe, aceasta are mare succes și cu cursurile de make up pe care le susține.

Ema Uta a mărturisit că a fost pasionată de make up încă din adolescență, iar atenția publicului a atras-o cu machiajele sale publicate pe rețelele de socializare.

VEZI SI: Pilar Rubio, ședință foto spectaculoasă în zăpadă. Soția lui Sergio Ramos și-a etalat trupul perfect la 42 de ani

Sursa foto: INSTAGRAM

“Pun foarte mult accent pe natural, iar transforamarile mele nu îmbătrânesc clientele, nu le pun ani în plus. Am început să mă machiez pe mine, apoi am început să pun pe internet, iar apoi am fost apelată de persoane din online”, povestea Ema Uța într-un interviu.

VEZI SI: Tendințele în materie de coafuri, machiaj și manichiură în anul 2021

Ema Uta, vacanță de vis în Tulum, Mexic

Make-up artistul a fost în vacanță în Tulum, acolo unde în această perioadă au mai fost și Delia și Loredana. Ema Uta și-a impresionat cei aproape 500.000 de fani cu imagini super sexy din vacanță. Ema și-a etalat trupul perfect în costum de baie, într-un decor de vis.

Etichete: costum de baie , ema uta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri