margot robbie
Divertisment

Margot Robbie, domnișoară de onoare la nunta unei vechi prietene. / Foto: captură video Instagram Britt Claxton

Margot Robbie, o fată pe cinste. Domnișoară de onoare la nunta bunei ei prietene, naturală și cuceritoare, dar fără să fure atenția

Barbie a fost domnișoară de onoare. Margot Robbie e un superstar, dar pentru prietenii ei vechi și pentru cunoștințele din orașul ei natal, este o fată simplă și caldă, care răspunde prezent în momentele importante. Actrița a îmbrăcat rochia de domnișoară de onoare în urmă cu câteva zile, la nunta uneia dintre cele mai bune prietene.

margot robbie domnisoara de onoare (5)
Margot Robbie, domnișoară de onoare la nunta unei vechi prietene. / Foto: captură video Instagram Britt Claxton

Citește și: Margot Robbie, despre întâlnirea dezastruoasă avută înainte să se căsătorească: “L-am invitat în oraș pe chelnerul care ne servea”

Margot Robbie și-a îndeplinit cu stil și grație rolul de domnișoară de onoare. Nu pe marele ecran, ci în viața reală. Blonda de 33 de ani a îmbrăcat o rochie galben pal, simplă și elegantă, la fel cu a celorlalte fete din gașcă, și s-a distrat de minune la nunta ținută pe plajă. S-a măritat una dintre cele mai bune prietene ale ei. Pentru eveniment, Robbie s-a întors în Queensland, Australia, acolo unde s-a și născut. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În clipul postat de mireasa Britt Claxton, Margot apare în multe dintre imagini. Cu celebrul ei zâmbet mereu la purtător, blonda a strălucit, dar nu a vrut să iasă cu nimic în evidență, pentru a nu eclipsa mireasa. Aceasta s-a achitat pe deplin de sarcinile zilei. A fost surprinsă și pe ringul de dans, dar și în timpul ședinței foto cu mirii, domnișoarele și cavalerii de onoare, precum și mergând spre altar, cu un buchet de flori albe în mâini, înainte ca mireasa să-și facă apariția.

Emoționată, fericită pentru miri și de o naturalețe cuceritoare, Margot Robbie a râs și a dansat cât a fost noaptea de lungă.

Citește și: Margot Robbie într-o zi normală, în pantaloni super scurți și o cămașă transparentă. “Luată pe sus” de fanii care au recunoscut-o rapid

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri