Matt Damon și Luciana Barroso
Divertisment

Matt Damon și Luciana Barroso, în vacanța de vară la Roma, 2022 / Foto: Profimedia

Matt Damon, topit și astăzi după soția lui, la 20 de ani de când s-au îndrăgostit la prima vedere. Sunt cu adevărat suflete pereche

Matt Damon (52 de ani) a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon chiar în ziua în care sărbătorea 20 de ani de când a cunoscut-o pe Luciana Barroso (46 de ani), femeia care i-a dăruit trei fete și cu care este extrem de fericit.

Deși a apărut la tv pentru a vorbi despre cel mai nou proiect cinematografic în care e implicat, "Air", starul a ținut să spună că, cel mai important este că sărbătorește "20 de ani de când am întâlnit-o pe Lucy", semn că și astăzi, după două decenii, e la fel de îndrăgostit de frumoasa brunetă.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

Matt Damon și Luciana Barroso s-au îndrăgosti la prima vedere

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În 5 aprilie 2003, Matt Damon și-a cunoscut marea dragoste. Total întâmplător, într-un bar în care frumoasa Luciana lucra, cei doi s-au întâlnit și de atunci au devenit inseparabili. Actorul lucra la acea vreme la comedia "Stuck on You" și, într-o pauză de filmare, alături de toți membrii echipei, a mers la un bar din Miami. Luciana Barroso, care s-a născut în Argentina, era barmaniță în respectivul local. La acel moment, era deja mama unei fete, dintr-o căsnicie anterioară. Matt și Lucy s-au căsătorit doi ani mai târziu, într-o ceremonie privată, în New York. Tot în New York s-au mutat recent alături de toată familia, după ce mulți ani au trăit în Los Angeles.

Matt Damon și Luciana Barroso
Matt Damon și Luciana Barroso, 2005 / Foto: Profimedia

"Am avut o conexiune imediat. Era foarte ușor să vorbim unul cu altul, ne simțeam confortabil unul în prezența celuilalt, iar la sfârșitul serii m-a invitat să ies cu el și prietenii lui. Dar eu i-am spus că nu pot pentru că am o fiică de patru ani, iar acesta a fost unul dintre lucrurile care i-au plăcut, faptul că aveam o fată. Mi-a spus: 'Iubesc faptul că ești mamă și că asta este prioritatea ta'. Unii bărbați ar fi putut să reacționeze diferit, să creadă că este prea complicat, dar pentru el nu a fost. Când întâlnești pe cineva cu care ai o conexiune, asta contează. Toate celelalte lucruri, faptul că e un star de cinema, nu au fost un factor. Pentru mine, el este doar Matt", povestea Luciana, în 2018, într-unul dintre rarele momente când a acceptat să vorbească în presă despre relația cu celebrul actor.

matt damon familie
Matt Damon și Luciana Barroso, alături de cele trei fete pe care le au împreună. / Foto: Profimedia

Recent, cei doi au pășit pe covorul roșu alături de cele trei fete pe care le au împreună, la premiera celui mai nou film în care joacă Damon, "Air". Pe lângă Isabella (16 ani), Gia (14 ani) și Stella (12 ani), Matt a adoptat-o și pe Alexia, fiica de 24 de ani a soției sale.

Într-un interviu pentru The Guardian, Matt a numit-o pe Luciana "sufletul lui pereche", precizând că nu-și poate imagina viața fără ea. Luciana s-a născută în Argentina, dar a fost crescută de bunici în Italia. A lucrat ca barmaniță, stewardesă și designer de interior. 

Citește și: „Flirtul fals”. Ce ascund actorii care formează un cuplu în filme și se poartă ca îndrăgostiții și pe covorul roșu

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?