Megan Fox is seen in Los Angeles
Divertisment

Megan Fox . Profimedia

Megan Fox, impecabilă într-o rochie mulată, cu decolteu adânc, în stilul anilor '50, la Jimmy Kimmel Live

Megan Fox a fost invitată la Jimmy Kimmel Live!, unde a impresionat cu look-ul ei inspirat din moda anilor '50. Actrița din „Transformers” și-a pus în evidență silueta impecabilă într-o rochie gri închis, mulată și cu decolteu larg.

Vedeta în vârstă de 35 de ani și-a completat look-ul perfect cu o pereche de sandale șic, într-un ton mai deschis.

Anterior, Megan a atras toate privirile la UFC 264. Weekend-ul trecut, actrița din „Jennifer’s Body” a participat la evenimentul din Las Vegas împreună cu iubitul ei, Machine Gun Kelly (31 de ani). Atunci a optat pentru o rochie crem.

 

MEGAN FOX RĂSPUNDE CRITICILOR „RIDICOLE”: NIMENI N-AR COMENTA DACĂ G. CLOONEY AR IEȘI CU O PERSOANĂ CU PATRU ANI MAI TÂNĂRĂ

Recent, Megan Fox, care de mai bine de un an formează un cuplu cu rapperul MGK, a catalogat drept „ridicole” criticile legate de faptul că se află într-o relație cu un bărbat cu patru ani mai tânâr decât ea.

Megan Fox s-a despărțit de Brian Austin Green în 2020, după 10 ani de căsnicie, ulterior cerând divorțul, iar la scurt timp a început să se vadă cu Machine Gun Kelly (31 de ani), de care a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil pe platourile de filmare de la „Midnight In The Switchgrass”.

Nu au fost puțini însă cei care au criticat-o pentru relația cu MGK și pentru cum s-au afișat împreună și continuă să o facă.

„El are 31 de ani, iar eu am 35 ... Nimeni nu ar clipi de două ori dacă George Clooney ar ieși cu cineva cu patru ani mai tânără decât el”, a spus actrița.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi și:

Nimeni nu arată la fel de bine într-o pereche de blugi! Jennifer Lopez, haine simple, atitudine de milioane

Etichete: megan fox

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri