Megan Fox
Divertisment

Megan Fox

Megan Fox, mai îndrăgostită ca niciodată. Cum a fost surprinsă pe stradă, după comentariul dur la adresa lui Brian Austin Green

Megan Fox pare mai îndrăgostită ca oricând. Actrița din „Transformers” a fost surprinsă zilele acestea foarte fericită la brațul iubitului ei, Machine Gun Kelly, în Los Angeles. 

Starurile din „Midnight in the Switchgrass” au ieșit în oraș pentru a-și cumpăra mâncare.

Megan Fox și Machine Gun Kelly

La începutul săptămânii trecute, Megan l-a acuzat pe Brian Austin Green, cu care a fost căsătorită 10 ani, că încearcă mereu să le inducă oamenilor ideea potrivit căreia el este un tată dedicat, în timp ce ea este o mamă absentă.

„Știu că îți iubești copiii. Dar nu înțeleg de ce nu te poți opri din a posta imagini cu ei pe Instagram”, i-a transmis Megan, după ce starul din BH90210 a publicat o fotografie în care apărea de Halloween, alături de copiii săi.

„Construiești această imagine în care eu par o mamă absentă, iar tu tatăl dedicat al anului”.

Ulterior, actorul a șters poza.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La o zi după reacția actriței, Vanessa Marcil, mama primului copil al lui Brian, Kassius, și-a arătat susținerea față de Megan.

Megan și Brian s-au despărțit anul acesta după un mariaj de 10 ani.  

 

 

Etichete: megan fox

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri