Megan Fox și Machine Gun Kelly/ Profimedia
Divertisment

Megan Fox și Machine Gun Kelly/ Profimedia

Megan Fox, schimbare radicală de look. Actrița și Machine Gun Kelly au apărut cu părul roz la premiera documentarului artistului

Megan Fox și Machine Gun Kelly știu cum să atragă atenția atunci când se afișează împreună. Recent, actrița și-a făcut o schimbare radicală de look cu ocazia premierei documentarului despre viața logodnicului ei, numit „Machine Gun Kelly’s Life in Pink”. Cei doi s-au conformat temei și au apărut în roz din cap până în picioare, întorcând toate privirile pe covorul roșu. 

Actrița în vârstă de 35 de ani și-a transformat părul brunet într-o nuanță de roz uimitoare, arătând ca o păpușă Barbie în viața reală. Megan a optat pentru o rochie mini de un roz electrizant, care i-a pus în evidență decolteul amplu și picioarele lungi și tonifiate. Vedeta de la Hollywood a ales un machiaj inedit, care i-a accentuat trăsăturile, iar ca accesorii, aceasta a purtat doar inelul de logondă primit de la Machine Gun Kelly

Megan Fox/ Profimedia
Megan Fox/ Profimedia

Citește și: Megan Fox recunoaște că ea și Machine Gun Kelly „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”

În același timp, jumătatea ei a purtat o bluză roz cu detalii albastre, care i-a lăsat abdomenul tatuat la vedere, și o pereche de pantaloni albi eleganți, pe care i-a accesorizat cu lanțuri argintii. În picioare, muzicianul a încălțat o pereche de pantofi sport albi, care s-au potrivit perfect cu mărgelele din jurul gâtului. 

Megan Fox și Machine Gun Kelly/ Profimedia
Megan Fox și Machine Gun Kelly/ Profimedia

Machine Gun Kelly a fost la un pas de sinucidere

În noul său documentar Life in Pink, care a avut premiera luni, cântărețul de la "Papercuts" le oferă fanilor o privire intimă în viața sa. La jumătatea filmului, starul (născut Colson Baker), care este logodit cu actrița Megan Fox, povesteşte despre clipele grele prin care a trecut după moartea tatălui său în 2020. Machine Gun Kelly a dezvăluit că a avut o tentativă de sinucidere în timp ce vorbea la telefon cu Megan Fox. 

"Am avut o conversaţie foarte ciudată cu un vecin care mi-a spus toate aceste lucruri pe care nu am vrut să le aud. Nu voiam să-mi părăsesc camera și am început să devin foarte, foarte, foarte, foarte întunecat", împărtășește Kelly în noul său documentar Hulu Life in Pink, în care vorbeşte despre depresia prin care a trecut după moartea tatălui său.

El a continuat: "Megan a plecat în Bulgaria pentru a filma un film și am început să am o paranoia foarte sălbatică. De exemplu, am devenit paranoic că cineva va veni să mă omoare. Dormeam mereu cu o pușcă lângă patul meu ca și cum, într-una din zile, pur și simplu aş fi cedat."

Citește și: Machine Gun Kelly, mărturisiri despre povestea de iubire cu Megan Fox: ”Este prima relație intensă pe care am trăit-o!”

"Am sunat-o pe Megan și i-am spus: "Nu ești aici să îmi fi alături", a adăugat el. "Eram în camera mea și parcă mă speriam de ea, mi-am pus pușca în gură, țipam la telefon și parcă aveam țeava în gură. Am încărcat pușca, iar glonțul s-a blocat. Megan tăcea."

Momentul înspăimântător a fost un punct de cotitură pentru muzician, care spune că și-a dat seama după aceea că era ceva în neregulă cu ceea ce simțea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri