MGK și Megan Fox
Divertisment

Machine Gun Kelly și Megan Fox sunt logodiți. / Foto: Getty Images

Megan Fox și Machine Gun Kelly încearcă să-și refacă relația. Cei doi au fost surprinși ieșind de la terapie de cuplu

Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost surprinși pentru prima dată după speculațiile despre despărțire. Fotoreporterii au fost pe urmele lor, surprinzând momentul când aceștia au părăsit cabinetul unui terapeut de cuplu, semn că actrița și artistul încearcă să-și refacă relația.

Cei doi păreau foarte afectați după vizita la terapeut, în California, însă faptul că încearcă să remedieze problemele dintre ei denotă că încă se mai iubesc. 

Primele zvonuri despre o posibilă despărțire dintre ei au apărut sâmbătă, după ce actrița în vârstă de 36 de ani a șters toate fotografiile cu Machine Gun Kelly de pe rețelele de socializare. Ulterior, aceasta a postat o imagine care i-a indus pe fani în eroare, ajungând în final să-și șteargă contul. În fotografiile surprinse de paparazzi, Megan arăta tensionată și părea că își șterge câteva lacrimi de pe față. 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Megan Fox și Machine Gun Kelly, la un pas de separare. Un apropiat a rupt tăcerea: ”A renunțat la inelul de logodnă!”

Potrivit DailyMail, cei doi au petrecut două ore și jumătate în interiorul clădirii, iar la plecare, aceștia au părăsit zona cu mașini diferite. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform unor surse citate de jurnaliștii de la People, Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au certat în weekend, iar acum aceasta este foarte supărată pe rapper, motiv pentru care nu mai vorbește cu el și a renunțat și la inelul de logodnă. 

Citește și: Megan Fox și l-a imaginat pe Machine Gun Kelly de la patru ani. Cred ca eu l-am 'creat'. Este exact genul meu

”Nu s-au despărțit oficial, dar Megan a renunțat la inelul de logodnă”, a spus sursa respectivă, adăugând: ”Au mai avut probleme în trecut, dar nimic atât de serios”.

Totuși, sursa respectivă nu a dezvăluit care este motivul disputei dintre cei doi. Megan Fox a dat un indiciu privind o eventuală separare de Machine Gun Kelly zilele trecute, când a postat un mesaj criptic, după care și-a șters contul de pe Instagram.

Machine Gun Kelly a cerut-o în căsătorie pe Megan Fox anul trecut, în luna ianuarie. Actrița din „Transformers” a spus DA, iar cei doi logodnici au postat pe conturile personale de Instagram imagini și detalii legate de cel mai special moment din viața lor. Machine Gun Kelly a distribuit un videoclip cu inelul cu diamant și smarald pe care i l-a dăruit iubitei sale și a explicat semnificația bijuteriei deosebite. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri