Meghan Markle nastere
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry au devenit parinti. Ducesa de Sussex a adus pe lume un baietel sanatos, care cantareste 3,200 kg.

Meghan Markle a nascut. Prima declaratie a Printului Harry dupa ce a devenit tata

Meghan Markle si Printul Harry au devenit parinti. Ducesa de Sussex a adus pe lume un baietel sanatos, care cantareste 3,200 kg.

"Sunt foarte incantat sa anunt eu si Meghan suntem parintii unui baietel, nascut in aceasta dimineata. Mama si bebelusul sunt foarte bine. A fost cea mai uimitoare experienta pe care mi-as fi putut-o imagina. Suntem amandoi absolut incantati", a spus fericitul tatic in fata jurnalistilor.

Printul Harry a mai declarat ca inca nu au ales un nume copilului si ca in urmatoarele zile vor aparea in fata camerelor de filmat in noua formula.

"Nu am participat la multe nasteri, este de fapt prima la care sunt de fata, dar este absolut incredibil. Sunt foarte mandru de sotia mea. Si ca orice tata, parinte, consider ca bebelusul tau este absolut minunat", a mai afirmat Printul Harry.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vestea sarcinii Ducesei a venit pe data de 15 octombrie 2018, in prima zi a turneului regal al cuplului, in Noua Zeelanda.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri