meghan markle printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry au un titlu total diferit in Scotia. Conform Daily Mail, Regina Elisabeta le-a acordat si titlurile de Contele si Contesa de Dumbarton.

Care e cea mai mare dorință a lui Meghan Markle pentru micuța Lilibet. Soția prințului Harry a spus totul într-un interviu emoționant

Meghan Markle a lansat un nou episod din podcastul său Archetypes, unde a avut-o ca invitată  pe Paris Hilton. Cele două au vorbit despre stereotipurile cu care personalitatea TV s-a confruntat de-a lungul carierei sale, iar soția prințului Harry a făcut dezvăluiri despre ce își dorește pentru viitorul fiicei sale, Lilibet. 

Micuța are doar un an, însă fosta actriță este pregătită să îi ofere o educație perfectă și să o învețe încă de la o vârstă fragedă cum să abordeze problemele cu care femeile se confruntă în societate. În episodul emoționant al podcastului, Meghan a mărturisit care este cea mai mare dorință pentru fiica ei. 

Citește și: Cum descrie Meghan Markle relația pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a. Ducesa face noi dezvăluiri într-un interviu amplu

În timp ce Paris a vorbit despre stereotipuri și despre modul cum i-au influențat acestea cariera, Meghan și-a amintit de vreme când făcea parte din emisiunea „Deal or Not Deal”, unde trebuia să țină o servietă în mână, iar concurenții să aleagă pe care vor să o deschidă, și a examinat cuvântul „bimbo”, care descrie „o femeie atrăgătoare, dar nu foarte inteligentă”. Fosta actriță a dezvăluit că speră ca fiica sa de un an să aibă „aspirații mult mai înalte” și un drum mai prietenos în față.

„Când aud de cuvântul bimbo, mă gândesc la multe lucruri negative. Nu văd asta ca un lucru aspirațional pentru o femeie, vreau ca fiicele noastre să aibă aspirații mult mai înalte. Vreau ca Lili a mea să vrea să fie educată și să fie inteligentă și să se mândrească cu aceste lucruri”, a declarat Meghan Markle. 

Citește și: Meghan Markle, despre perioada în care era "fata cu valiza" într-o emisiune din 2006: "Era despre frumusețe, deloc despre inteligență"

Ducesa de Sussex a dezvăluit că a părăsit emisiunea „Deal or Not Deal” pentru că nu a făcut-o să se simtă „inteligentă”. „Înainte de filmări, toate fetele erau aliniate și erau diferite posturi unde ni se puneau gene false, extensii și bureți în sutien. Ni s-au dat chiar și vouchere pentru spray-bronzant în fiecare săptămână, deoarece a existat o idee foarte simplă despre cum ar trebui să arătăm. Era doar despre frumusețe și nu neapărat despre creier. Am renunțat la spectacol. După cum am spus, am fost recunoscătoare pentru job, dar nu pentru cum m-a făcut să mă simt. Apropo, eram înconjurată de femei inteligente pe scenă, dar nu acesta era motivul pentru care eram acolo. Ajunsesem să plec de acolo cu un nod în stomac, știind că sunt mai mult decât ceea ce se arăta pe scenă. Nu-mi plăcea să fiu forțată să fiu doar o înfățișare și deloc substanță; așa mă simțeam la acel moment: că eram redusă la un stereotip”, a povestit Meghan Markle. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri