Ce face acum primul soț al lui Meghhan Markle
Divertisment

Ce face acum primul soț al lui Meghhan Markle / Getty Images

Meghan Markle isi vinde casa din Los Angeles. Cum arata locuinta cotata la 1,8 milioane de dolari

In prezent, Meghan Markle locuieste in Frogmore Cottage cu familia sa, dar inainte de a se muta in Anglia, a stat intr-o casa superba din Los Angeles, pe care acum vrea sa o vanda.

Locuinta este cotata la 1,8 milioane de dolari si are o suprafata de 210 metri patrati. Are patru dormitoare, trei bai si este decorata cu foarte mult rafinament, culorile predominante fiind alb, gri si negru.

Vedeta a avut in fosta sa locuinta un semineu, o zona deschisa de tip open floor si o zona pentru luat masa in aer liber. Mai mult, una dintre bai este in stil Jack-and-Jill, ceea ce inseamna ca are doua intrari separate, astfel incat poate fi folosita de mai multe persoane.

"Este o locuinta inundata de lumina naturala care trece prin usile in stil frantuzesc ce se deschid spre zona de relaxare din exterior. (...) Farmecul bucatarie consta in aerul sau primitor si confortabil", spun agentii imobiliari pe site-ul homes.com.

Meghan Markle a locuit in resedinta respectiva impreuna cu fostul sau sot, in perioada 2011-2013.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi aici toate pozele cu fosta locuinta a lui Meghan Markle.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri