meghan markle printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry au un titlu total diferit in Scotia. Conform Daily Mail, Regina Elisabeta le-a acordat si titlurile de Contele si Contesa de Dumbarton.

Meghan Markle, mesaj emotionant pentru Printul Harry, de ziua lui. Ce i-a transmis ducesa

Printul Harry a implinit varsta de 35 de ani, iar, cu aceasta ocazie, sotia sa Meghan Markle i-a transmis un mesaj pe contul lor comun de Instagram.

Cuvintele emotionante au insotit un colaj de fotografii printre care se afla si una nemaivazuta pana acum, in care cuplul apare alaturi de micutul Archie.

"Devotamentul tau pentru cauzele la care tii si in care te implici atat de profund ma inspira in fiecare zi. Esti cel mai bun sot si cel mai uimitor tata pentru fiul nostru. Te iubim. La multi ani!", a fost mesajul transmis de ducesa de Sussex.

Colajul de fotografii care il prezinta pe Printul Harry de cand era mic alaturi de mama sa, Printesa Diana, pana la cele din timpul serviciului militar, din vizitele pe care le-a facut in toata lumea, la nunta cu Meghan Markle. Ultima fotografie este o imagine de la botezul micutului Archie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri