Meghan Markle nu intenționează să se întoarcă în Marea Britanie/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle nu intenționează să se întoarcă în Marea Britanie/ Profimedia

Meghan Markle nu intenționează să se întoarcă în Marea Britanie: „Este o cauză pierdută”

Meghan Markle nu intenționează să se întoarcă în Marea Britanie după scandalul cu familia regală. Expertul regal Tom Bower susține că este „o cauză pierdută”, mărturisind că lui Meghan „nu-i mai pasă” dacă este binevenită la Londra. 

Biograful regal, care urmează să lanseze o carte despre Meghan Markle anul acesta, a declarat că ducesa de Sussex nu are de gând să se întoarcă în Regatul Unit, deoarece Marea Britanie este o cauză pierdută pentru ea și prințul Harry. 

Meghan și Harry au părăsit casa regală în 2020 și acum locuiesc în California cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. De atunci, Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori, dar de ambele ori a călătorit singur. Fiica lui, Lilibet, nu a vizitat niciodată țara natală a tatălui ei, ea fiind născută în California.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, nicio reacție după ce s-a aflat că soția prințului Charles va fi numită regină consoartă

„În momentul de față, destinația finală a lui Meghan este neclară, dar ea are cu siguranță sprijinul pentru a încerca să fie un politician american. În paralel, Marea Britanie este o cauză pierdută pentru ducesa de Sussex. Într-adevăr, bănuiesc că lui Meghan nu îi mai pasă dacă este binevenită la Londra. Nu are nicio intenţie să se întoarcă”, a declarat Tom Bower pentru The Sun.

Cu toate acestea, el subliniază că, deși opinia publică despre Meghan din Marea Britanie ar putea să nu fie favorabilă, în SUA este încă admirată. El a adăugat că mini-turul lui Harry și Meghan la New York de anul trecut a fost considerat un succes și că ea are un sprijin solid în rândul „democraților, minorităților și tinerilor”. 

De ce nu poate prințul Harry să-și ducă copiii în Marea Britanie 

Luna trecută, Harry a susținut că nu poate să-i aducă pe Meghan și cei doi copii ai lor în Marea Britanie din cauza lipsei de securitate. El și Meghan și-au pierdut protecția poliției când au renunțat la calitatea de membri ai familiei regale. Prin intermediul avocaților săi,  el a susținut că faptul că nu beneficiază de securitate  înseamnă că el și familia lui „nu se pot întoarce acasă”.

Anul trecut a fost anunțat că Tom Bower scrie o carte despre Meghan despre care spune că va „spune adevărul”. Este unul dintre cei mai cunoscuți biografi ai țării, care a lansat povești aprofundate de viață ale unor personaje celebre precum Richard Branson și Boris Johnson. De asemenea, Bower nu este străin să scrie despre figuri regale, deoarece a lansat Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles în 2018.

Citește și: Care este rutina zilnică a lui Archie și Lilibet. Prințul Harry a dezvăluit cum își ocupă timpul cei doi copii ai săi

„Asta este cartea de care Meghan se va teme. Tom nu dă înapoi și este îngrozitor de amănunțit în cercetările sale. Nicio piatră nu va fi lăsată neîntorsătă”, a declarat o sursă pentru The Sun. 

Anunțul cărții sale despre Meghan a venit la scurt timp după ce Harry a dezvăluit că va lansa un memoriu despre viața lui anul viitor. Memoriile se pregătesc să fie „contul definitiv al experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață care l-au ajutat să-l modeleze”, potrivit editorului Penguin Random House.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri