cum este alintat archie, fiul lui meghan markle si printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry se afla intr-o vizita oficiala in Africa de Sud, unde l-au luat si pe fiul lor, Archie. In ziua in care bebelusul a aparut in public, mama sa a dezvaluit, fara sa vrea, porecla pe care i-a pus-o.

Meghan Markle si Printul Harry au dezvaluit adevarata semnificatie a numelui Archie. De ce l-au botezat asa pe fiul lor

Printul Harry si Meghan Markle au renuntat la titlurile regale, s-au mutat in Los Angeles, se pregatesc sa-si lanseze oficial organizatia caritabila si urmeaza sa sarbatoreasca primul an de viata al fiului lor, micutul Archie.

Cu aceasta ocazie, fostii duci de Sussex au decis sa explice semnificatia din spatele numelui baiatului lor. Aceasta are legatura si cu viitorul lor brand personal si cu denumirea organizatiei pe care o vor conduce.

Ei au dezvaluit publicatiei britanice The Telegraph: "Inainte de Sussex Royal, am vrut ca brandul nostru personal sa fie Arche, un cuvant grecesc ce reprezinta o sursa de actiune. Ne-a placut acest concept pentru organizatia caritabila pe care speram sa o construim intr-o zi si a devenit inspiratia pentru numele fiului nostru. A face ceva cu sens, a face ceva care conteaza."

Dupa nasterea din 6 mai 2019 a lui Archie, au existat multe speculatii despre numele sau. Multi au crezut ca denumirea este o prescurtare pentru Archibald, numele unuia dintre stramosii Printesei Diana, Archibald Campbell, cel de-al 9-lea Conte de Argyll. Archibald este, de asemenea, un nume scotian aristocratic, care a fost popular inca din Evul Mediu.

O data ce a fost facut public certificatul de nastere al micului print, fanii s-au convins insa ca Archie este numele trecut in documentul oficial si ca Meghan si Harry au ales cu un alt scop prenumele.

Mergand pe aceeasi idee greceasca de "a actiona", cei doi au fondat si organizatia Archewell, pe care vor sa o oficializeze in curand: "Este un nume care combina acest cuvant stravechi pentru forta si actiune si altul, care evoca resursele pe care trebuie sa le obtinem fiecare pentru a face o schimbare in bine."

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri