archie botez
Divertisment

Primul copil al lui Meghan Markle si al printului Harry a fost botezat, in cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, la care nu au avut acces jurnalistii sau publicul. / Foto: Profimedia

Meghan Markle si Printul Harry l-au botezat pe Archie. Primele fotografii de la eveniment

Primul copil al lui Meghan Markle si al Printului Harry a fost botezat, in cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, la care nu au avut acces jurnalistii sau publicul.

La ceremonie au prezente in jur de 30 de persoane, scrie presa britanica. Printre acestea nu s-a aflat Regina Elisabeta II, care a fost nevoita sa onoreze un angajament regal.

Ducii de Sussex au publicat doua imagini de la eveniment. Prima prezinta un tablou de familie, format din fericitii parinti, micutul crestinat, printul Charles, Camilla Parker, William, Kate, Dora Raglan si surorile Printesei Diana.

In cealalta fotografie sunt surprinsi Meghan, Archie si Printul Harry. Ducesa de Sussex poarta o tinuta alba, in vreme ce sotul sau a ales un costum crem, asortat cu o cravata bleu.

Micutul Archie a fost imbracat intr-o tinuta din dantela si satin, o reproducere a celei purtate de fiica cea mare a Reginei Victoria, pe care a imbracat-o fiecare bebelus regal din monarhia britanica incepand cu 1841.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al saptelea in linia succesiunii la tronul britanic, s-a nascut la 6 mai 2019, la spitalul privat din Londra.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri