Prince Harry And Meghan Markle Visit Edinburgh
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle. Getty Images

Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles. Ducesa de Sussex, într-o rochie fără mâneci

Meghan Markle a fost din nou în centrul atenției după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles, întrucât a participat la o gală în New York, Statele Unite ale Americii, în cadrul căreia a primit premiul ”Women of Vision”, acordat pentru susținerea arătată femeilor și fetelor de-a lungul anilor.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a participat la eveniment alături de soțul ei, de prințul Harry, iar în cadrul discursului a făcut apel către femei, pentru a fi vizionarele propriilor vieți.

Citește și: Prințul Louis, scene drăgălașe la încoronarea regelui Charles. Fiul lui William a furat toate privirile în timpul ceremoniei de la West

„Nu e niciodată prea târziu să începi. Poți fi vizionar al propriei vieți. Poți să alegi să repeți în fiecare zi acte de bunătate, de susținere, de corectitudine, de blândețe, pentru ca acestea să devină lucruri obișnuite, recunoscute de femeile de toate vârstele, atât tinere, cât și în vârstă, care vor alege la un moment dat să se alăture acestei mișcări și să adopte viziunea noastră pentru o lume echitabilă în realitate”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles

De asemenea, ducesa de Sussex s-a făcut remarcată și prin ținuta pe care a purtat-o, întrucât a ales să îmbrace o rochie midi, aurie, fără mâneci, care a fost pusă în valoare de un decupaj în jurul abdomenului.

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale

În plus, ea și-a completat ținuta cu niște sandale semnate Tom Ford, a căror valoare depășește 1 000 de dolari, dar și cu un clutch și niște cercei.

Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles

De cealaltă parte, Harry a optat pentru un costum bleumarin, pe care l-a asortat cu o cămașă albă și cu o cravată cu un imprimeu deosebit.

Meghan Markle a lipsit de la încoronarea regelui Charles

Meghan Markle a preferat să rămână alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în California, în loc să participe alături de soțul ei și de rudele lui la încoronarea socrului ei ca rege al Marii Britanii. Mai mult, în 6 mai, ziua ceremoniei, Archie a împlinit patru ani, așa că ocazia nu va rămâne nesărbătorită.

Prietenul ducilor de Sussex, Omar Scobie, a afirmat că ziua de naștere a lui Archie "a fost un factor în decizia cuplului" de a se împărți între evenimentul din Marea Britanie și petrecerea de acasă. Mai mult, apariția lui Harry la încoronare a fost de scurtă durată, mai degrabă "o călătorie rapidă în Marea Britanie", semn că tensiunile dintre el și restul familiei nu s-au domolit.

Citește și: Dorința regelui Charles s-a împlinit. Ce titulatură va avea soția sa Camilla, după ce el va fi încoronat

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a transmis, în mod oficial: "Palatul Buckingham este încântat să confirme că ducele de Sussex va lua parte la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey, din 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de prințul Archie și prințesa Lilibet".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?