meghan markle printul harry nastere copil
Divertisment

Cu toate acestea, Ducele si Ducesa de Sussex nu vor sa faca faimoasa fotografie la iesirea din maternitate.

Meghan Markle va incalca, dupa ce naste, o traditie urmata de Printesa Diana si Kate Middleton

Meghan Markle si Printul Harry vor deveni parinti in curand, insa cei doi vor sa fie cu totul diferiti in privinta formalitatilor dupa nastere fata de cuplul Kate Middleton - Printul William.

Traditia Regala presupune numeroase reguli. Prima data este facut anuntul nasterii bebelusului regal, dupa care urmeaza detalii despre greutatea, sexul si starea lui de sanatate. Ultima parte include aparitia cuplului in fata spitalului, cu nou-nascutul in brate.

Cu toate acestea, Ducele si Ducesa de Sussex nu vor sa faca faimoasa fotografie la iesirea din maternitate.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Traditia a inceput cu Printesa Diana si Printul Charles, dupa nasterea lui William, in 1982. Mai tarziu, Printul si Kate Middleton au continuat acest obicei, deoarece Ducesa de Cambridge i-a nascut pe cei trei copii ai cuplului in renumita maternitate din Spitalul St. Mary din Londra.

Palatul Buckingham a anuntat insa planurile lui Harry si Meghan de a sarbatori in privat nasterea primului lor copil.

"Ducele si Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscatori pentru bunavointa aratata de oameni din Marea Britanie si din intreaga lume in timp ce se pregatesc sa-si intampine copilul. Inaltimile lor au luat o decizie persoanala de a mentine private planurile legate de nasterea copilului lor. Ducesa si Ducele asteapta cu nerabdare sa impartaseasca emotionantele noutati cu toata lumea, dupa ce au ocazia de a sarbatori in mod privat, ca o noua familie", se arata intr-o declaratie oficiala, conform Insider.

De asemenea, oficialii Palatului au anuntat ca perechea Harry-Meghan va sustine o sustine foto cu nou-nascutul la castelul Windsor, insa acesta va avea loc la cateva zile dupa nastere.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri