meghan markle si printul harry
Divertisment

Printul Harry si Meghan Markle ar fi creat reguli stricte, vecinii lor primind o lista cu lucrurile pe care ar trebui si nu sa le faca daca se intalnesc cu ducii de Sussex, scrie presa internationala.

Meghan si Printul Harry au reguli stricte pentru vecinii lor? Care este adevarul

Printul Harry si Meghan Markle ar fi creat reguli stricte pentru vecinii lor. Presa internationala scrie ca cei doi ar fi trimis o lista cu lucrurile pe care cei care locuiesc langa ei ar trebui sau n-ar trebui sa le faca daca ii intalnesc.

Potrivit ghidului trimis, vecinii nu ar trebui sa se apropie de cei doi, nu ar trebui sa le vorbeasca, ci doar sa raspunda la salut. De asemenea, nu le este permis sa se ofere sa stea cu Archie sau sa mangaie cainii cuplului.

Informatia care i-a scandalizat pe multi este falsa, spun insa reprezentantii Palatului Buckingham, care in ultima perioada au raspuns mai multor zvonuri aparute in mass-media atat despre Ducii de Sussex, cat si despre cei de Cambridge.

"Ducele si Ducesa de Sussex nu au cerut nimic, nu stiu nimic despre aceasta situatie si nu au avut de-a face cu acest ghid sau continutul lui", spun directorii de comunicare regali.

Meghan Markle si Printul Harry locuiesc in conacul Frogmore, aflat pe domeniul Castelului Windsor, care le-a fost daruit de catre Regina Elisabeta a II-a. Mutarea in noua lor casa a avut loc cu putin timp inainte ca cei doi  sa devina parintii lui Archie Harrison.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?