Donald Trump melania trump
Divertisment

Melania Trump, la plantat de pomi pe tocuri. Imaginea care face inconjurul internetului

Presedintele Donald Trump si prima doamna Melania au plantat un copac in Casa Alba pentru a marca Ziua Pamantului.

Imbracati elegant, cei doi au pus mana pe lopeti si au plantat arborele pe gazonul din zona de sud a Casei Albe. In paralel, au transmis un mesaj la 50 de ani de la prima celebrare a Zilei Pamantului.

"Statele Unite continua sa fie liderul mondial in mentinerea aerului curat, inclusiv in reducerea emisiilor de dioxid de carbon, care au scazut semnificativ in ultimii 15 ani (...) Rezultatele pe care le-am vazut in ultimii ani in restaurarea si protejarea mediului sunt un testament al angajamentului Statelor Unite de a proteja pamantul, aerul, apa si fauna natiunii noastre, incurajand in acelasi timp o utilizare responsabila a resurselor naturale."

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alaturi de Prima Doamna, Presedintele Trump a subliniat ca se alatura poporului american pentru a sarbatori binecuvantarile si resursele abundente ale Americii prin plantarea unui pom.

Melania, in varsta de 49 de ani, a optat pentru o rochie trei sferturi, kaki, fixata in talie cu o centura. Cu toate ca activitatea fizica in care era implicata presupunea o tinuta mai lejera, ea nu a ezitat sa-si puna tocuri.

De cealalta parte, sotia vice-presedintelui Mike Pence a ales sa poarte un costum negru si sobru.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri