2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals
Divertisment

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Melanie Griffith, apariție irezistibilă la 63 de ani. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Antonio Banderas

Melanie Griffith, actrița americană în vârstă de 63 de ani, este preocupată de aspectul fizic, iar de curând a întors toate privirile pe o stradă din Los Angeles, unde a apărut îmbrăcată într-un top simplu și în colanți.

Melanie Griffith și-a început cariera de actriță în 1975, iar rolurile din filmele ”Working Girl” și ”Pacific Heights” i-au adus celebritatea. Ani de zile a fost criticată pentru felul în care arată, însă actrița pare să arăte din ce în ce mai bine odată cu înaintarea în vârstă.

De curând, ea a făcut furori în Los Angeles, unde a ieșit la plimbare îmbrăcată într-o ținută all black. Îmbrăcată în colanți și într-un tricou simplu, mulat, Melanie și-a etalat silueta în toată splendoarea. Ba mai mult, fosta soție a lui Antonio Banderas și-a completat ținuta cu o șapcă, pentru un aer tânăr.

Nu este pentru prima dată când Melanie impresionează. Luna trecută, ea a îmbrăcat un crop top și și-a etalat abdomenul în toată splendoarea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Malanie Griffith a fost criticată pentru operațiile estetice

În urmă cu câțiva ani, Melanie Griffith se număra printre actrițele de la Hollywood care au apelat devreme la serviciile medicilor esteticieni, speriate de primele semne ale îmbătrânirii. Atunci, ea ajunsese de nerecunoscut, însă un medic a ajutat-o să-și recupereze trăsăturile ”naturale.

”Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, a declarat Melanie în 2016.

Melanie Griffith, o viață amoroasă tumultuoasă

Melanie a suferit foarte mult în 2012, când a fost părăsită de Antonio Banderas (57 de ani), după 16 ani de căsnicie. Ei au împreună o fiică, Stella, de 21 de ani, care a rămas alături de mama ei şi a ajutat-o mult ca să treacă peste durerea despărţirii şi să-şi refacă frumuseţea pierdută.

Melanie Griffith a mai fost căsătorită cu actorul Don Johnson, în 1976, şi din 1989 până în 1996, mariaj din care a rezultat actriţa Dakota Johnson (28 de ani), şi cu Steven Bauer, între 1981-1989, împreună cu care are un fiu, Alexander Bauer, de 32 de ani. După trei divorţuri, actriţa a a rămas cu averea de 30 de milioane de dolari.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri