2016 Carousel Of Hope Ball - Arrivals
Divertisment

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 08: Actress Melanie Griffith attends the 2016 Carousel Of Hope Ball at The Beverly Hilton Hotel on October 8, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Melanie Griffith, ipostaza provocatoare la 62 de ani. Actrita s-a pozat doar in costum de baie

Are 62 de ani, dar Melanie Griffith nu isi arata deloc varsta. Actrita din "Working Girl" s-a pozat in oglinda, in timp ce purta doar lenjerie, iar fanii au apreciat forma de invidiat a vedetei.

Melanie a imbracat o lenjerie de corp sexy, negara, pantofi cu toc cui si s-a pozat in dreptul unei oglinzi din dressing-ul sau.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Exista si un motiv pentru care actrita a publicat aceasta fotografie: "Asadar, aceste doua stiliste minunate, creative, incredibil de sic au lansat aceasta linie uimitoare de lenjerie. Imi place tot ce au facut si, apropo, vreau cate o mostra din fiecare. De asemenea, ele doneaza o parte din castiguri pentru caritate".

Mai multe vedete au imbratisat initiativa companiei The Kit, astfel ca Behati Prinsloo, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Miley Cyrus si Nicole Richie au pozat in lenjerie intima, contribuind in acest fel la suma donata in scopuri caritabile.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri