Melinda Gates Bill Gates
Divertisment

Bill si Melinda Gates au trei copii, o avere care se ridica la 96,5 miliarde de dolari si conduc o afacere de caritate care se lauda cu fonduri de 50,7 miliarde de dolari.

Melinda si Bill Gates, 25 de ani de casnicie. Secretul relatiei lor

Melinda French nu s-a aratat impresionata cand seful ei a invitat-o la o intalnire. Era anul 1987, cand proaspata absolventa s-a alaturat companiei Microsoft ca manager de produs. In timpul unui picnic la care participau toti angajatii, Bill Gates s-a apropiat de ea si a intrebat-o daca este interesata sa ia cina in doua saptamani.

"Nu este destul de spontan pentru mine", a spus ea atunci.

Trei decenii mai tarziu, Bill si Melinda Gates au trei copii, o avere care se ridica la 96,5 miliarde de dolari si conduc o afacere de caritate care se lauda cu fonduri de 50,7 miliarde de dolari. Sa aruncam o privire peste intregul parcurs al casniciei lor:

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Conform Business Insider, la picnic, Melinda i-a dat lui Bill numarul ei de telefon si i-a sugerat sa o sune mai devreme de ziua pe care acesta o avea in minte. A facut-o mai tarziu in acea seara. "Este destul de spontan pentru tine?", a intrebat-o el.

Mama Melindei Gates, impotriva relatiei cu Bill

S-au intalnit timp de 7 ani. La inceput, mama Melindei credea ca relatia celor doi nu este o idee buna. Insa tinerii nu au ascultat.

"Cand ma uit inapoi, Bill avea tiparul tipilor cu care ieseam in facultate", a spus Melinda pentru Fortune, citata de Business Insider.

"Am fost cu adevarat atrasa de mintea lui stralucitoare, dar dincolo de asta, de curiozitatea lui. Are un simt dezvoltat al umorului. Imi place partea aceea a lui", a mai afirmat ea.

Cuplul s-a casatorit in 1994 in Hawaii. Evenimentul a costat 1 milion de dolari.

Cum a reusit Bill Gates sa isi tina nunta secreta

Pentru a mentine nunta privata, Bill a rezervat intregul hotel, impreuna cu toate elicopterele de pe insula Maui, pentru a impiedica vizitatorii nedoriti sa zboare deasupra locului unde se tinea evenimentul.

Mai tarziu, familia lor s-a marit. Cei doi au impreuna doua fiice si un fiu, iar pana la varsta de 14 ani niciunul dintre cei trei nu a avut telefon mobil. Bill a declarat pentru Rolling Stone ca si-au crescut copiii in tainele religiei catolice.

Cel mai bogat om din lume nu vrea sa isi lase intreaga avere pe mainile mostenitorilor. El a stabilit ca fiecare dintre ei va primi aproximativ 10 milioane de dolari, in timp ce restul banilor vor fi donati.

Legat de relatia lor, Melinda spune ca relatia cu sotul sau s-a schimbat in timp: "A trebuit sa ne schimbam pentru a fi amandoi egali. Nu este ceva care se poate intampla peste noapte, dar amandoi ne-am propus acest lucru".

Intrebata cum reusesc sa getsioneze certurile conjugale, Melinda afirma ca nu sunt niciodata in dezacord.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri