Adrian Mutu, Instagram
Divertisment

Mesajul emoționant al lui Adrian Mutu pentru fiul său cu ocazia majoratului: „Ești ambițios și un luptător”

Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, a împlinit 18 ani și mulți spun că este combinația perfectă dintre tatăl său și frumoasa Alexandra Dinu, mama sa.

Antrenorul echipei naționale de tineret a României i-a făcut fiului său o urare emoționantă pe Instagram. „La mulți ani, băiatul meu! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat . Te iubesc, niciodată nu renunț̦a la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza . Mi-ai arătat încă din prima secundă de cănd te-ai născut că ești ambițios și un luptător . Happy 18th bday”, i-a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În urmă cu 7 ani, Mario Mutu a trecut printr-o operație complicată, care din fericire a fost un succes. Acestuia i-a fost descoperită o gaură în inimă, însă problema a fost rezolvată, iar acum tânărul este perfect sănătos.

Mario locuiește alături de mama sa în Statele Unite, într-un apartament luxos din Los Angeles.

Adrian Mutu mai are încă doi copii: două fete cu cea de-a doua soție, Consuelo, și un băiețel cu actuala parteneră, Sandra.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri