Keely Shaye Smith Pierce Brosnan
Divertisment

Mesajul înduioșător transmis de Pierce Brosnan soției lui, Kelly, după 19 ani de mariaj

Formează unul din cele mai solide cupluri de la Hollywood și mulți cred că sunt dovada că există iubire adevărată în Cetatea Filmului. Pierce Brosnan i-a transmis un mesaj emoționant soției lui, dupa 19 ani de mariaj și 26 de relație.

"La mulți ani, iubirea mea, Kelly, fata mea cu ochi căprui. Dacă o să rămân vreodată în urmă, așteaptă-mă așa cum ai făcut-o de fiecare dată", a scris actorul.

Pe lângă mesajul emoționant, Pierce a publicat o imagine din ziua nunții cu frumoasa lui soție, Keely Shaye.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia alături de care Brosnan a ales să-și petreacă viața, este jurnalistă, autoare și gazdă de show-uri TV și l-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei.

Ea l-a sprijinit enorm după moartea fostei sale soții, Cassandra, răpusă de cancer ovarian, și i-a fost alături și când fiica lui a murit din cauza aceleiași afecțiuni.

"Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uită la mine, mă înmoi de fiecare dată", a mărturisit fostul agent 007, într-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Pierce și Keely au doi băieți împreună, iar Brosnan i-a adoptat și pe copiii fostei sale soții, pe care i-a crescut după moartea acesteia.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?