jennifer lopez mic dejun
Divertisment

Micul dejun pe care antrenorul lui J.Lo il prepara in 5 minute. Reteta care o umple de energie pe diva

Nu-si dezvaluie toate secretele la care apeleaza pentru a se mentine in forma, dar antrenorul lui J.Lo, David Kirsch, a dat-o de gol  pe artista si a povestit care e unul din felurile ei de mancare preferate pentru micul dejun.

David Kirsch lucreaza cu Jennifer Lopez de ani buni si a dezvaluit recenta una dintre retetele pe care i-a recomandat-o vedetei pentru un mic dejun plin de proteine, care sa o energizeze de la primele ore ale diminetii.

Kirsch este fan avocado umplut si, cu toate ca cel mai adesea opteaza pentru combinatia clasica de ou cu avocado, i-a propus artistei un alt mix interesant.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El sustine ca joaca cu ingredientele sanatoase ne ajuta sa ne mentinem sanatatea, asa ca adauga ardei iuti tocati marunt, care sunt bogati in minerale, antioxidanti si vitamina A, si salata kale, care contine vitaminele K, C si B-6.

Antrenorul soteaza aceste ingrediente, taie un avocado pe jumatate si il umple cu amestecul delicios. Spune ca este solutia perfecte pentru acele zile in care nu avem mult timp de pierdut in bucatarie la micul dejun.

Foto: Shutterstock, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri