mihaela radulescu
Divertisment

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014. / Foto: Instagram

Mihalea Rădulescu, seducătoare alături de Felix Baumgartner. Cum arată la 51 de ani într-o ținută super sexy de iarnă

Mihaela Rădulescu se află în vacantă în Elveția cu partenerul său Felix Baumgartner, împreună cu care se bucură de frumusețea locurilor.

La 51 de ani, vedeta arata mai bine ca niciodată, reușind -și păstreze atât silueta, cât și energia debordantă cu care ne-a obișnuit încă de la primele apariţii ca prezentatoare la cele mai cunoscute emisiuni TV din România.

Acest lucru îl observăm și printr-o serie de fotografii postate de aceasta pe Instagram, unde împărtășește cu fanii săi câteva momente surprinse în vacanța alaturi de partenerul ei, Felix Baumgartner.

Îmbrăcată într-o ținută de iarna sexy, formată dintr-o haină de blană, colanți negri lucioși și cizme îmblănite, Mihaela nu este doar protejată de frigul din Alpi, ci arată și foarte bine.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citeşte şi: Fotografia publicată de Mihaela Rădulescu la 51 de ani. Ce mesaj le-a transmis admiratorilor

Nici partenerul acesteia, Felix, nu este mai prejos, al cărui corp bine lucrat este pus în evidență printr-o maletă albă mulată și o pereche de blugi skinny.

Cei doi s-au bucurat împreună atât de frumusețea Alpilor, cât și de călătoria pe care au făcut-o cu elicopterul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?