Mikaela, fiica Iuliei Albu, și-a schimbat look-ul
Divertisment

Mikaela, fiica Iuliei Albu, și-a schimbat look-ul / Instagram

Mikaela, fiica Iuliei Albu, schimbare de look la 12 ani. Puștoaica i-a impresionat total pe fanii mamei ei: ”O frumusețe!”

Mikaela, fiica Iuliei Albu, este de o frumusețe răpitoare, iar de curând, aceasta a optat pentru o schimbare de look. Mama ei a făcut publică o imagine inedită, impresionându-și astfel toți fanii.

Mikaela are doar 12 ani și pare să fi moștenit trăsăturile frumoase ale mamei ei. De curând, aceasta a ajuns la salonul de înfrumusețare, acolo unde și-a tuns părul și a optat pentru un breton drept, ce-i încadrează perfect trăsăturile fizice.

Citește și: Iulia Albu, mesaj emoționant pentru iubitul misterios: ”M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată!”

Imaginea inedită i-a adus fashion-editorului peste 20.000 de like-uri, dar și numeroase comentarii: ”Atât de cool!”, ”Așa mamă, așa fetiță.”, ”O frumusețe de domnișoară!”, ”Inocentă!”, au comentat internauții.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mikaela și-a făcut cont de Instagram când a împlinit 11 ani

Anul trecut, când a împlinit 11 ani, Mikaela a primit cadou un cont de Instagram, după cum a mărturisea mama ei pe rețelele sociale.

Citește și: Frumusețea, trăsătură de familie: Iulia Albu are o soră superbă și o fiică de o frumusețe aparte

”Mika a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și I se părea incorect că toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel.”, a scris Iulia Albu în dreptul unei imagini cu fiica ei, ea rugând fanii să-i dea ”follow”.

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2013

Mikaela s-a născut în anul 2010, atunci când Iulia și Mihai Albu deveneau părinți pentru prima oară. În anul 2013, fashion-editorul Iulia Albu divorța de designerul de pantofi Mihai Albu. Pe cei doi îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună și sunt în relații bune de dragul ei, chiar dacă nu se pot pune întotdeauna de acord, în continuare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri