Miranda Kerr
Divertisment

Miranda Kerr / Getty Images

Miranda Kerr, fost îngeraș Victoria's Secret, mărturisiri despre schimbările apărute după copii : ”Le accept și sunt fericită!”

Miranda Kerr, supermodelul în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei după ce a devenit mamă și a mărturisit că a acceptat felul în care i s-a schimbat corpul după ce a născut.

Miranda Kerr este recunoscută pentru aparițiile grandioase din cadrul show-urilor Victoria's Secret, iar acum, în cadrul unui interviu pentru Vogue Australia, modelul a mărturisit că nu credea că se va mai întoarce la modeling după nașterea primul ei copil, Flynn, în vârstă de 11 ani, însă ”a fost recunoscătoare pentru faptul că trupul ei s-a recuperat rapid”.

”Nu simt că sunt la fel ca înainte, ca înainte de copii, însă sunt fericită cu acest lucru. Corpul meu este diferit și s-a schimbat, dar accept asta.”, a mărturisit supermodelul, potrivit Daily Mail.

Citește și: Miranda Kerr și Evan Spiegel, imagini de pe mega iahtul lor în valoare de 250 de milioane de dolari. Cuplul își petrece vara pe mare

”Consider cumva că este foarte atractiv ca tu, ființă umană, să accepți cine ești.”, a mai spus Miranda Kerr.

Supermodelul în vârstă de 39 de ani și soțul ei, Evan Spiegel, fondatorul companiei Snapchat, au împreună doi copii - Hart, de patru ani și Myles, de doi ani. Totodată, aceasta mare un fiu pe nume Flynn, din căsnicia cu Orlando BBloom.

Miranda Kerr și Evan Spiegel au pozat împreună pentru revista Vogue Australia, iar în cadrul unui interviu, ei au vorbit despre planurile lor de a-și mări familia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

”Ador să fiu mamă, întotdeauna am visat să am trei băieți, așa că mă simt binecuvântată.Simt cumva că sunt deschisă, așa că vom vedea ce va decide Dumnezeu.”, a spus ea.

Miranda Kerr și Evan Spiegel s-au cunoscut în 2014, la un eveniment. Cei doi au ieșit împreună până în 2015, după care s-au logodit. Doi ani mai târziu, aceștia s-au căsătorit.

Miranda Kerr este prietenă cu actuala parteneră a lui Orlando Bloom

Înainte de Evan, Miranda Kerr a fost căsătorită cu Orlando Bloom, cu care a început o relație în 2007. Ei s-au căsătorti la o lună după ce s-au logodit, în iunie 2010, însă trei ani mai târziu, în octombrie 2013, aceștia au divorțat.

miranda kerr si orlando bloom
Miranda Kerr și Orlando Bloom, 2013 / Foto: Profimedia

Trei ani mai târziu, actorul a început o relație cu Katy Perry, pe care atât fiul său, cât și fosta lui parteneră au îndrăgit-o rapid.

"Mergem în vacanțe împreună. Sărbătorim toate momentele importante împreună. O iubesc. Pot să spun că o iubesc mai mult decât pe tatăl lui Flynn. El îmi este acum ca un frate. De cele mai multe ori, unul enervant. Katy mă ajută să-i fac față. Mă bucur că este și ea acolo, mai ia presiunea de pe mine", a mărturisit modelul Miranda Kerr într-un podcast, scrie justjared.com.

Citește și: Katy Perry, imagini de aproape un milion de aprecieri cu Orlando Bloom. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis public de ziua lui

În momentul în care Katy Perry și Orlando Bloom au devenit un cuplu, actorul din "Pirații din Caraibe" a ținut să o prezinte pe noua iubită mamei copilului lui. "Îmi amintesc că m-a invitat la el, iar ea era acolo. Ne-am înțeles imediat. Am văzut-o cum se purta cu Flynn, cum se juca cu el. Nu încerca să fie mama lui, era doar prietenoasă și distractivă, iar asta este tot ce poți cere. Am petrecut ceva timp la piscina casei lui Orlando din Malibu, iar apoi am mers toți trei la o petrecere a unor vecini. A fost grozav", a mai adugat Miranda.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri