Miranda Kerr
Divertisment

Miranda Kerr, o nouă apariție inedită / Getty Images

Miranda Kerr, irezistibilă într-o fustă din piele și într-un top decupat. Cum arată fostul îngeraș Victoria's Secret la 38 de ani

Miranda Kerr a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar de atunci, ea reușește să fie mereu în centrul atenției, impresionând prin aparițiile spectaculoase.

Prezentă la o petrecere în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, Miranda Kerr a reușit să întoarcă privirile celor din jur când a adoptat un look inspirat de anii '90.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună la 17 ani de la separare. Cei doi și-au confirmat relația printr-un sărut pătimaș

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Modelul în vârstă de 38 de ani a ales să poarte o ținută semnată Versace, formată dintr-o fustă din piele, pe care a accesorizat-o cu o curea și cu un lanț și un top cu imprimeu deosebit, ce-i sublinia decolteul. De asemenea, ea și-a completat ținuta cu o poșetă supradimensionată, dar și cu bijuterii numeroase, precum lanțuri, inele și cercei.

Ținuta ei a fost completată de un machiaj discret și de o coafură simplă, și anume bucle lejere, prinse neglijent în vârful capului.

Miranda Kerr, fost îngeraș al Victoria's Secret, este mama unui băiețel de zece ani, pe nume Flynn, pe care-l are din relația cu Orlando Bloom. În prezent, ea este căsătorită cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel.

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

Miranda Kerr a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, iar de atunci este în centrul atenției, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Etichete: tinuta , miranda kerr , petrecere

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?