charles, meghan camilla
Divertisment

Momentul cu Meghan pe care Prințul Charles îl ține în ramă acasă. Cum au ajuns să pozeze în ipostaza neconvențională

Cu lansarea cărții “Finding Freedom”, numeroase secrete regale legate de Printul Harry și Meghan Markle au ieșit la iveală. Chiar dacă majoritatea par zvonuri malițioase, un detaliu a încântat fanii Ducesei, scrie Marie Claire.

Potrivit cărții scrise de Omid Scobie și Carolyn Durand, Prințul Charles ține în ramă o fotografie specială cu el și Meghan, în reședința sa din Clarence House, surprinsă chiar în ziua nunții cu Prințul Harry.

Atunci când tatăl lui Meghan, Thomas, nu a putut participa la nuntă din cauza problemelor de sănătate, socrul său Charles a fost cel care a condus-o pe Ducesă la altar.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Se pare că momentul a fost atât de special pentru Charles, încât are o fotografie alb-negru înrămată cu el în reședința sa din Londra.

O prietenă de-a lui Meghan a declarat pentru autorii cărții că Meghan și Charles au o relație foarte bună.

“Meghan a descoperit că Charles e un tată iubitor și care o susține, ceea ce i-a schimbat viața în mai bine,” a declarat ea.

O altă sursă ce a vorbit despre relație lui Charles cu Meghan susține, “Lui îi plac femeile puternice și care au încredere în ele. Ea e deșteaptă și conștientă de sine și văd de ce s-au împrietenit atât de repede. Mai mult, ea e căsătorită cu fiul lui drag și îl completează. Lui Charles îi place foarte mult acest lucru.”

Se pare că relația dintre Prințul Charles și Meghan e atât de strânsă, încât el i-a dat și porecla “Wolfram”, pentru că, la fel ca metalul, și Ducesa e puternică.

Sursa foto: Getty 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri