The Duke And Duchess Of Cambridge, Visiting The James McCune Smith Learning Hub, At The University Of Glasgow, Scotland, On A 2 Day Visit Of The Scotland
Divertisment

Ducele și ducesa de Cambridge, la Glasgow University. Profimedia

Momentul emoționant în care Prințul William încalcă protocolul regal privind atingerile și îmbrățișările. Imaginea care a topit inimi

Prințul William a renunțat la protocolul regal pentru a îmbrățișa un bărbat mai în vârstă, copleșit de emoții, care a izbucnit în lacrimi, în timpul vizitei pe care el și soția sa, ducesa de Cambridge, au făcut-o în Scoția.

Cei doi au întreprins un tur de două zile în această țară pentru a marca Jubileul de platină al Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Fotografii au surprins momentul în care ducele (39 de ani) a primit afectuos îmbrățișarea oferită  de rezidentul William Burns, în vârstă de 66 de ani.

The Duke and Duchess of Cambridge visited Glasgow, thornliebank, glasgow, Scotland / UK - 11 May 2022
Wheatley Group welcomes the Duke and Duchess of Cambridge to Glasgow The Duke and Duchess of Cambridge visited a Glasgow community today (11 May 2022) to see first-hand how Wheatley Group is transforming the lives of disadvantaged young people and families. Their Royal Highnesses heard also about the work carried out by Scotland's leading housing, care and property-management group to tackle homelessness and support vulnerable tenants during the cost of living crisis. The Duke and Duchess surprised tenants of Wheatley Homes Glasgow, part of Wheatley Group, during a walkabout at Kennishead in the south side of the city. Duke of Cambridge gives local resident a hug as he bursts into tears The Duke and Duchess of Cambridge visited Glasgow, thornliebank, glasgow, Scotland / UK - 11 May 2022,Image: 690326427, License: Rights-managed, Restrictions: not for SWNS to syndicate, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Regulile familiei regale când vine vorba de atingeri, îmbrățișări sunt stricte, astfel încât o simplă încălcare, precum o mână pe spate, chiar și de către un demnitar bine intenționat, este suficientă pentru a stârni indignarea unora.

În timp ce generațiile mai în vârstă de fețe regale vedeau lipsa contactului ca pe o modalitate de a comunica un statut superior, se pare că ducele și ducesa încearcă să fie mai flexibili și abordabili. Nu există coduri de comportament obligatorii pentru oameni atunci când întâlnesc un membru al familiei regale, dar cei mai mulți au ales să respecte tradițiile, adică să se încline sau să facă o reverență.

Gestul tandru al ducelui i-a dus pe mulți cu gândul la natura tactilă a regretatei sale mame, Prințesa Diana.

Ducele și ducesa au impresionat în timul vizitei lor în Scoția, au făcut selfiuri cu loalnicii, Kate (40 de ani) zâmbind tot timpul, emanând eleganță și căldură.

Noua lor abordare este considerată și o încercare de a moderniza familia regală, după călătoria lor în Belize, Jamaica și Bahamas, care a fost marcată de gafe și proteste. Surse regale au susținut recent că acum cuplul ar vrea să fie cunoscut sub prenumele lor în loc de titluri.

„Turneul lor a părut depășit, prea formal și rigid”, a declarat o sursă regală pentru Mirror. „Deci acum este vorba mai mult de Wills și Kate, în loc de Ducele și Ducesa de Cambridge... Doar spune-mi Wills”.

„Ei vor să încerce să evite și reverențele în public, să fie mai abordabili, mai puțin formali, mai puțin rigizi și să se desprindă într-un fel de tradiție pentru a se concentra pe o monarhie modernă”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri