The Prince and Princess of Wales, known as the Duke and Duchess of Rothesay when in Scotland, visit DAY1, a Highland based charity in Inverness, Scotland, which provides mentoring, training, personal development and employability services to vulnerable yo
Divertisment

Prințul William și Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Momentul în care prințul William o tachinează pe Kate în timpul unei provocări sportive: O să stăm aici toată ziua!

Prințul William a tachinat-o pe soția sa, Kate, în timpul vizitei pe care au făcut-o zilele acestea în Scoția. La o întâlnire cu tinerii membri ai unei organizații de caritate, cei doi soți au acceptat provocarea acestora de a arunca o minge de ping-pong direct într-un pahar.

Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost primul care a acceptat să intre în joc și a reușit din prima. „Ai mai făcut asta!”, a spus zâmbind Catherine.

Dar când a venit rândul lui Kate, prințesei nu i-a fost atât de ușor. După ce a ratat de câteva ori să introducă mingea în pahar, William a spus râzând: „O să stăm aici toată ziua!”. „În sfârșit!”, a exclamat ea când a reușit. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

William și Kate au vizitat organizația caritabilă din Inverness, care oferă programe de mentorat, dezvoltare personală și șanse de angajare tinerilor și adolescenților vulnerabili. 

Kate și William sunt cunoscuți pentru competitivitatea lor, cuplul regal discutând recent despre această latură a lor, într-un episod din podcastul The Good, The Bad & The Rugby, găzduit de ginerele prințesei Anne, Mike Tindall.

Prințesa de Wales a reacționat atunci: „Nu sunt chiar atât de competitivă, nu știu de unde a venit asta”.

Apoi a glumit că ea și William nu au reușit niciodată să termine un joc de tenis, explicând că „devine o provocare mentală între noi doi”.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri